Esiintyjä | Tonttu Hilima Haepakka

Tonttu Hilima Haepakka – Savolaisen lupsakka esiintyjä ja juontaja tarttuu sydämiin!

Kuopion kauppahallissa pesäänsä pitävä tonttu Hilima Haepakka tuo virkistävän tuulahduksen iloisen tunnelman keskelle. Savolainen lupsakkuus tekee hänestä ihanteellisen valinnan tapahtuman hostiksi sekä juonto- ja ryhmäytymistilanteisiin.

Hämeen keskiaikafestivaalin "Vuoden haltia" tittelin kesällä 2023 voittanut tonttu hallitsee kasvomaalaukset, jättisaippuakuplat sekä monipuoliset kädentaidot vaivattomasti, ja hänen energiansa saa jäät rikkoutumaan osallistavien pelien, leikkien ja tervetulopuheiden muodossa.
Wanhan ajan perinnetaidot ja -tiedot siirtyvät Hiliman touhuissa luontevasti seuraaville sukupolville, onhan "tonttujen aikakausi" tunnetusti tarinoiden kulta-aikaa. Hänellä on myös taito muuntaa kirjakieli immeisten murteelle ja saada yleisönsä hymyt huulille kujeilevalla ilmeikkyydellään. Hilimalla on mahdollisuus tuoda oma kevyt äänentoisto mukanaan tapahtumaan.

Yhdessä ystävänsä Hulina-haltiattaren kanssa Hilima lumoaa yleisön esityksessä "Hilima Haepakan ja Haltiattaren musiikkiretki". Tarjolla on jännittävä juoni, ilmeikkäitä hetkiä sekä yhdessä yleisön kanssa laulettuja ja leikittyjä tuttuja lastenlauluja. Esityksen kesto on noin 25 minuuttia, mutta sen jättämä iloinen muisto säilyy paljon pidempään!

Hilima Haepakka on enemmän kuin pelkkä esiintyjä – hän on elämys, joka jättää jokaisen tilaisuuden lämpimästi mieleen!

Voit kurkata lisää Hilimasta täältä: jenga-jengala.fi
Esiintyjä
JuontajaYrityksetYksityistilaisuudetJuonnotLeikitVuorovaikutusFestaritYleisötapahtumatKoulutSyntymäpäiväjuhlatNäyttelijäEsiintyjäLastenjuhlat
Sijainti:
Kuopio
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kuopion alue, Lahden alue, Tampereen alue
Jokainen esiintyminen on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Jenga-Jengala