Emma Jäntti / Juontaja & puhuja

Emma Jäntti on esiintymisen moniammattilainen, joka hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ammattitaidolla ja energisellä otteella. Emma on kokenut juontaja, jolla on pitkä näyttelijätausta. Hän toimii esiintymisen lisäksi myös kouluttajana ja puhujana. Esiintymistilaisuuksia tällä naisella on takanaan useampi tuhat!

Emma hallitsee erinomaisesti niin pienet kuin suuretkin yleisöt ja on kuin kala vedessä äkillisestikin muuttuvissa tilanteissa. Juontajana Emma on energinen ja valoisa. Hän on saanut erityisen paljon hyvää palautetta tummasta äänestään, jota on kuvailtu vakuuttavaksi ja miellyttäväksi kuunnella. Palautetta on tullut myös Emman innostavasta ja miellyttävästä energiasta, jolla hän luo tapahtumaan lämmintä tunnelmaa.

Emmalla on kokemusta mm. avoimista yleisötapahtumista, yksityistilaisuuksista, kauppakeskustapahtumista, gaaloista, keskustelutilaisuuksien fasilitoinnista, kirkkokonserteista, Open mic:n-, karaoken sekä erilaisten pelien vetämisestä, radiosta, TV:stä kuin stream tapahtumistakin. Hän tietää kuinka saada luotua yleisölle viihtyisä tunnelma, vaikka se tapahtuisikin virtuaalisia viestimiä hyödyntäen.

Emma toimii myös lasten tapahtumien juontajana, joiden vetäminen vaatii aivan omanlaistansa osaamista; lapset rakastavat hassuttelua ja hupsuttelua! Näyttelijätaustansa ansiosta Emma hyppää vaivatta lasten tapahtumien juontajaksi ja saattaapa mukaan lavalle päästä myös käsinukke tai keppihevonen.

KOULUTTAJA JA PUHUJA

Emma ohjaa improvisaatiota sekä voimapiiriä taideterapeuttisella otteella. Hän yhdistelee yrityksen kehittämisen työkaluiksi erilaisia luovia menetelmiä. Ideointi-work shop nimeltä LUOVEMMAKSI sopii erityisen hyvin yrityksen toiminnan kehittämiseen. Emma on erityisen perehtynyt työhyvinvointiin ja kestävään työkulttuuriin. Tästä teemasta ponnistava luento esiintyy nimellä KESTÄVÄMMÄKSI. ONKS PAKKO? -niminen luento on puolestaan on suunnattu henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, mutta eivät välttämättä sitä haluaisi. Se antaa työkaluja, jotka voivat lievittää esiintymisjännitystä ja antaa rohkeutta astella estradille.
Juontaja
JuontajaPuhujaKouluttajaNäyttelijäYksityistilaisuudetYleisötapahtumat
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kysy tarjous mailitse emma@jemmas.fi – vastaan pikimmiten!

Suositukset:

"Koin että energiallasi ja olemuksellasi teit mikrofoniin tarttumisesta matalan kynnyksen jutun, sitä ikään kuin halusi leikkiin mukaan! Koin että illan juontajana olit yksi meistä, etkä joku etäinen ja erillinen hahmo. Oli helppo lähestyä laulamista vaikka jännitti koska osasit kannustaa laulamisen äärelle ilman suorituspaineita. Heittäytyvä, luonteva ja hauska illan juontaja siis. Se oli minun kokemus."
- Anne-Maria Puurunen, Musapäivän osallistuja

"Kiitos Emmalle joka tekee juontajan työtä todella ammattimaisesti, ja samaan aikaan täydellä sydämellä."
- Musapäivä -tapahtuman tuottaja

"​​Emma on ammattitaitoinen, monipuolinen ja mukaansatempaava juontaja, joka hyppää vaikka vauhdissa mukaan tuotantoon, kuin tuotantoon. Emman kanssa työnteko on sujuvaa ja helppoa."
- Iida Salonen, Keravan kaupungin kulttuurituottaja

”Emman avoimessa, iloisessa ja energisessä johdatuksessa tuntui helpolta ja turvalliselta tehdä hauskoja ja mukaansatempaavia harjoituksia! Taattua naurua, energistä menoa ja vapautumista. Suuri suositus!”
- Magdalena, ensimmäistä kertaa osallistujana teatteri-improvisaatioharjoituksissa

“En tavallisesti tykkää yhtään tämmöisistä harjoituksista, mutta nyt unohdin ihan kokonaan, mitä oon tekemässä. Oli todella helppoa antautua mukaan. Mieli oli huomattavasti avoimempi uusien ideoiden pohtimiseen harjoitusten jälkeen.”
- Nimetön, yrityksen kehityspäivien osallistuja

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Emma Jäntti
Jemma's productions