Duo Baltica

Duo Teppo & Neverovas (toiselta nimeltään Duo Baltica) on sellisti Johannes Tepon ja pianisti Mindaugas Neverovaksen vuonna 2016 perustama duo. He ovat konsertoineet duon perustamisesta lähtien erilaisissa konserteissa sekä yksityistilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla.

Duon ohjelmisto sisältää monipuolista sello- ja pianomusiikkia ja se kattaa monta eri tyylilajia (mm. klassinen, pop, jazz, kansanmusiikki). Se esiintyy monenlaisissa tapahtumissa, kuten yritystapahtumissa, konserteissa ja yksityisjuhlissa (mm. syntymäpäivät ja siunaustilaisuudet). Duo Baltica soittaa toiveidenne mukaisesti myös hääjuhlissa ja vihkitilaisuuksissa. Ohjelmisto kattaa parhaat valikoimat klassista- ja kevyttä musiikkia sekä myös kansanmusiikkikappaleita. Jos juhlapaikasta ei löydy pianoa, musiikkiesitys toteutetaan laadukkaalla sähköpianolla.

Mindaugas Neverovas valmistui pianistiksi ja kamarimuusikoksi Viron musiikkiakatemiasta keväällä 2015. Hänen opettajinaan ovat olleet mm. Valeria Resjan, Peep Lassmann, Aleksandra Juozapėnaite-Eesmaa, Jurgis Karnavičius ja Daumantas Kirilauskas. Vuosina 2012-14 Neverovas opiskeli lisäksi Sibelius-Akatemiassa Liisa Pohjolan ja Eero Heinosen johdolla. Liediä ja kamarimusiikkia hän on opiskellut mm. Helin Kaptenin ja Ilmo Rannan kanssa.

Johannes Teppo syntyi musikaaliseen perheeseen Tallinnassa vuonna 1986. Hän päätti maisterin opintonsa erinomaisin arvosanoin Sibelius-Akatemiassa joulukuussa 2013. Nykyisin Johannes toimii sellonsoitonopettajana Kallion Musiikkikoulussa, Meri-Helsingin musiikkiopistossa sekä Helsingin Saksalaisessa musiikkikoulussa.
Duo
Klassinen musiikkiPopJazzKansanmusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Hinnoittelusta sovitaan tilaisuus kohtaisesti ja tapahtuman sisällön mukaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Duo Baltica