DS Films

DS Films kertoo tarinasi videolla, on kyse sitten tapahtumasta, yrityskuvauksesta tai hääpäivästä. DS Films tuottaa monipuolisesti videokuvaa eri tarpeisiin, aina asiakaslähtöisesti, laadusta tinkimättä ja sovittua visiota toteuttaen.

Yrityskuvaukset

DS Films on vuosien ajan kuvannut ja tuottanut videoita yritysten erilaisiin tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat mm. mainos- ja brändivideot, tuotevideot ja lanseerausmateriaalit, livestreamit ja erilaiset videomateriaalit yritysten sisäisiin tarpeisiin. DS Filmsin tuottamissa videoissa visuaalinen kerronta tukee yrityksen brändiä ja tarinaa, sekä kertoo viestin halutulla tavalla.

Hääkuvaus

DS Films ikuistaa myös ainutlaatuisen hääpäivänne. Videointi tehdään dokumentaarisella otteella, jolla vangitaan hääpäivän taika ja hetket muistoiksi katsottavaksi vielä vuosienkin jälkeen.

Sekä yritys- että hääkuvauksissa toteutus mietitään yhdessä DS Filmsin ja asiakkaan kanssa. Lopputulos toteutetaan laadukkaasti ja toiveiden mukaisesti, rennolla mutta varmalla otteella.

Tutustu DS Filmsiin ja työnäytteisiin täältä.
Videokuvaaja
VideokuvausDokumentointiTapahtumakuvaus
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Yritys- ja tapahtumakuvaus hinnoitellaan tilauskohtaisesti. Ota siis yhteyttä ja kerro, minkälaiselle kokonaisuudelle olisi tarvetta, niin tarjous räätälöidään tämän mukaan.

Hääkuvausten ajankohtaisen hinnaston löydät täältä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Dennis Stenbäck
DS Films