Coverdrive

Aika heittää korkkarit kattoon? Coverdrive on monipuolinen bilebändi pitkän linjan kokemuksella ja täydellä sydämellä!

Oli tiedossa sitten syntymäpäiväjuhlat, yritysjuhlat, kevätjuhlat, venetsialaiset, vuosijuhlat, pikkujoulut, karonkka tai häät Coverdrive on varma juhlien viihdyttäjä ja tanssilattian täyttäjä.

Bändin jäsenet ovat keikkailleet yhdessä ja erikseen ympäri Suomea yli kymmenen vuoden ajan. Laulusta vastaa valovoimainen Tuuli Hoppi (ent. Okkonen, mm. the Voice of Finland ja UMK finalisti).

Mukanamme liikkuu huipputason äänentoisto ja valot, sekä parhaan yleisökokemuksen takaamiseksi myös oma valo- ja ääniteknikko.

Ohjelmistomme koostuu 70- luvulta alkaen rock- pop- ja discomusiikin klassikoista tämän päivän tarttuvimpiin hitteihin. Bändi majailee pk-seudulla, mutta tulemme mielellämme viihdyttämään yleisöä muuallekin Suomeen.

Coverdrive on valintasi, jos toiveissa on antaa vieraillesi ikimuistoiset juhlat ja hien pintaan!

Ota yhteyttä, ja kysy tarjous, räätälöidään juuri teidän tarpeisiin paras paketti.
Bilebändi
PopRockDiscoListahititKlassikot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Tilaamalla Coverdriven saat tilaisuuteesi reipasta livemusiikkia, jonka toimittavat neljä kokenutta ammattimuusikkoa ja ääni/valoteknikko. Hinta koostuu soittajien ja teknikon palkoista, kalustosta sekä matkakuluista. Jokainen keikka on erilainen.

Hintaan vaikuttavat matkakulut sekä mahdolliset majoituskulut. Jokainen keikka on tilaajan ja bändin välinen sopimus, joka räätälöidään tapauskohtaisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Coverdrive