Castia

Turun seudun suurin astiavuokraamo, Castia, on paikallinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa tilaisuutensa tasoa laadukkailla ja tyylikkäillä astioilla.

Castian valikoima kattaa modernit ja ajattomat astiat, jotka sopivat täydellisesti niin pieniin intiimeihin juhliin kuin suuriin tapahtumiinkin.

Castian astiavalikoima on huolella kuratoitu tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus luoda omannäköisensä kattaus. Castian valikoimasta löytyy astioita, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderneihinkin juhlatunnelmiin.

Castia ei tarjoa ainoastaan laadukkaita astioita, vaan myös vaivatonta palvelua. Järjestelyt sujuvat jouhevasti, kun astiat toimitetaan suoraan juhlapaikalle ja noudetaan tapahtuman päätyttyä. Asiakkailla on myös mahdollisuus hoitaa kuljetus itse, mikä antaa täyden kontrollin tapahtuman logistiikkaan.

Jokainen valinta Castian astiavalikoimasta on askel kohti tyylikästä ja huolella suunniteltua tapahtumaa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous omaan tilaisuuteesi!

Kurkkaa lisää Castiasta:

Castia toimii osoitteessa:
Lapinkatu 1
20740 Turku
Astiavuokraus
AstiavuokrausLasitLautasetAterimetOttimetTekstiilitBuffettarvikkeet
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Turun alue
Astiavuokraukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Castia