Blush

Blush on täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereella. Sano meillekin Tahdon.

Blushin avulla vältyt suuremmalta häästressiltä ja saat nauttia olostasi häiden alla. Minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, sen Blush tekee häissäsi. Blush on täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereella. Alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Me etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Autamme koristeluissa, somistuksen suunnittelussa, koko hääpäivän organisoinnissa ja virallisemmissa asioissa. Ohjaamme sinut maan parhaille palveluntarjoajille, jotta päivä olisi toiveiden täyteinen. Meille mikään ongelmasi ei ole liian pieni tai iso ratkaistavaksi ja voit kysyä mitä tahansa häihin liittyvää.

Tärkeintä on tunnelma.

Voit tutustua meidän toteutuksiin tarkemmin täältä: http://blush.fi/portfolio/

Hääsuunnittelija
HääsuunnitteluJuhlasuunnitteluHääpaikan somistus
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Tampereen alue, Turun alue
Palveluiden ajantasaiset hinnat saat kysymällä myyntipalvelusta, tai vierailemalla Blushin nettisivuilla.

Kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa

Sovitaan tapaaminen ja käydään hääsuunnitelmanne läpi alusta loppuun. Voimme vaihtoehtoisesti keskittyä vain muutamiin osa-alueisiin, kuten hääpäivän aikataulu tai koristelu. Tapaamisen aikana käytämme kaiken osaamisemme vastaamalla mieltänne askarruttaviin kysymyksiin, sekä antamalla vinkkejä ja ideoita onnistuneeseen toteutukseen. Varsinaisista hääjärjestelyistä vastaatte itse.

Palvelulupauksemme – mikäli emme pysty tarjoamaan teille yhtäkään uutta ideaa tai ajatusta, saatte rahanne takaisin!

Hääpaikan somistus

Suunnittelemme ja toteutamme vihki- ja juhlapaikan somistuksen toiveitanne noudattaen. Teemme moodboardin/somistussuunnitelman, laskemme budjetin, hankimme tarvittavat somisteet, hoidamme juhlapaikan koristelun, stailauksen sekä somisteiden purun. Palveluun sisältyy lisäksi alkutapaaminen, käynti juhlapaikalla, valmiin suunnitelman esittely ja tarvittaessa suunnitelmaan tehtävät muutokset.

”All in”

Minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, sen me teemme häissäsi. Olemme täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi Tampereella.

Alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia mistään. Me etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Blush Oy