Bilebändi Wine and Roses

Etsitkö unohtumatonta bilebändiä, joka saa juhlat kukoistamaan ja tanssilattian täyttyvän energisestä tunnelmasta? Ei hätää, Wine & Roses on täällä tarjotakseen juuri sitä!

Wine & Roses on kokeneista musikanteista koostuva yhtye, joka valloittaa pääkaupunkiseudun keikkalavoja ja saa juhla- ja bileväen parketille ikään katsomatta.

Bändin ohjelmisto on monipuolinen ja saa takuuvarmasti kaikki tanssijalat vipattamaan. Ohjelmisto painottuu erityisesti 1980- ja 1990-lukujen hittikappaleita, mutta settilistalta löytyy myös runsaasti klassikoita muiltakin vuosikymmeniltä.

Wne & Rosesin suunnitellessa ohjelmistoa ottavat he aina huomioon tilaisuuden luonteen ja asiakkaan omat toiveet. Juhlien tunnelma on bändille tärkeä, ja he haluavat varmistaa, että jokainen vieraasi viihtyy ja pääsee nauttimaan musiikista täysillä.

Wine & Rosesissa laatu menee aina volyymin edelle. Bändi panostaa hyviin soundeihin, ammattimaiseen otteeseen ja ennen kaikkea juhlavieraiden viihtymiseen. Taitavat vokalistit luovat unohtumattomia esityksiä ja moniääniset stemmalaulut saavat sydämesi sulamaan. Lisäksi kompakti äänentoistokalusto mahdollistaa esiintymisen myös pienemmissä tiloissa ilman, että soundi kärsii.

Wine & Roses on bilebändi, josta löytyy tyyliä, taitoa ja tunnetta. Suunnitteletko häitä, syntymäpäiviä, perhejuhlia, pikkujouluja tai yritystapahtumaa? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Voit kurkata lisää bändistä heidän nettisivuiltaan: https://www.wineandroses.fi/media/

Wine & Rosesin solistilla löytyy myös oma sooloprojekti - voit kurkata siitä lisää täältä!
Bilebändi
BändiHäätHittikappaleet80-luku90-lukuRockPopJuhlatYksityistilaisuudetYritystilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Wine & Roses