Bilebändi Paradise

Bilebändi Paradise on viidestä ammattimuusikosta koostuva jyväskyläläinen bändi, joka omaa kattavan kokemuksen erilaisista keikkatilanteista ja -paikoista!

Monipuolisen yhtyeen valikoimasta löytyy niin hittien täyteistä bilemusiikkia opiskelijabileisiin, perinteistä tanssimusiikkia firman pikkujouluihin sekä taustamusiikiksi yritysjuhliin ja asiakastilaisuuksiin erinomaisesti soveltuvaa soul- ja jazztunnelmointia.

Keikkailemme pääsääntöisesti n. 3,5 tunnin säteellä Jyväskylästä, mutta sopimuksen mukaan voimme matkustaa pidemmällekin. Bilebändi Paradise keikkailee pääsääntöisesti viisihenkisenä kokoonpanona, mutta lisäpalveluna yhtyeestä on saatavilla pienempiä kokoonpanoja (duo/trio) esiintymään mm. vihkitilaisuuksiin. Tämän lisäksi bändin mukana esiintymään on mahdollista tilata puhallinsoittaja – kysy lisää!

Räätälöimme kunkin keikkakokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten ota yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tilaisuudesta niin luomme teidän tarpeisiin soveltuvan ohjelmiston!

Bilebändi Paradisen kokoonpano:
  • Meeri Sarjasto – Laulu, Viulu
  • Iina Pöntinen – Koskettimet, Laulu
  • Aimo Ikonen – Kitara, Laulu
  • Marko Varonen – Basso, Laulu
  • Elias Kaisanlahti – Rummut
Bilebändi
RockPopSuomi-popIskelmäDiscoJazzPerinteinen tanssimusiikkiLatinFunkRhythm 'n' bluesSoulBlues
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kuopion alue, Lahden alue, Tampereen alue
Keikkailemme pääsääntöisesti 3,5h säteellä Jyväskylästä – ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tapahtumastanne niin kasataan yhdessä juuri teidän juhliin sopiva musiikkikattaus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Bilebändi Paradise