Bilebändi Kipinä

Kipinä - Monipuolinen Bilebändi, joka sytyttää tanssilattiat! 🔥

Kipinä on nimi, joka resonoi bilemusiikin ystävien sydämissä. Bändin ainutlaatuisessa soundissaan yhdistyvät tämän hetken kotimaiset ja ulkomaiset listahitit sekä vuosikymmenten takaiset suosikkibiisit, luoden unohtumattoman musiikkikokemuksen jokaiseen tilaisuuteen.

Bändissä loistaa kaksi lahjakasta laulajasisarusta, jotka tuovat esiintymiseen karismaattista energiaa ja vangitsevat yleisönsä ensi sävelistä lähtien.

Monipuolinen biisilista on Kipinän valttikortti, ja he saavatkin runsaasti kiitosta taidostaan yhdistää eri aikakausien ja tyylilajien kappaleita bilesetissään. Bändi panostaa jokaiseen keikkaan suurella intohimolla ja ammattitaidolla, tarjoten yleisölle mielettömän meiningin!
Tarvittaessa he tuovat mukanaan äänentoiston ja valokaluston, jotka nostavat keikan visuaalisen ja äänellisen ilmeen aivan uudelle tasolle.

Kipinän musiikillinen liekki lämmittää tanssilattioita ympäri Suomen. Viime vuosituhannen puolella aloitettu matka on johtanut heidät esiintymään mitä erilaisimmissa tapahtumissa!
Bilebändi
BilebändiPopSuomipopTanssimusiikkiListahititSuosikkibiisit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti. Ota yhteyttä ja suunitellaan tilaisuuteen sopiva kokonaisuus!


"Bilebändi Kipinä on kuin kotonaan sekä ylväissä gaalajuhlissa että rennoissa bileissä. Taattua on se, että tanner tömisee, kun vieraat valtaavat tanssilattian. Markkinointijohdon ryhmä ry eli MJR vietti unohtumattomia 70-v smokkijuhliaan Kipinän tahdittamana. Harvoin näkee tanssilattiaa niin täynnä kuin me näimme Kalastajatorpan Pyöreässä Salissa. Vieraat tanssivat pilkkuun saakka.
Kiitos juhlatunnelman luomisesta!”
- Anne Laakso, toiminnanjohtaja, Markkinointijohdon ryhmä ry

“Kipinän energia tempaisi mukaan lattialle.
Bilefiilis nousi kattoon ja leijui siellä alusta loppuun. Taitavaa esiintymistä ja tulkintaa, sillä niin klassikot kuin nykyajan räppiä sisältävät bilebiisit kuuluivat iltaan!
Biisien sovitukset ja laulajakaksikon kontakti yleisöön jäävät mieleen. Suosittelen!”
- Riina Mäkelälammi, puheenjohtaja, OAJ Vaasan paikallisyhdistys

“Meillä oli niin kivaa!
Vaikka pitkä koulutusviikonloppu oli alla, oli porukalla vielä kipinää pistää jalalla koreasti! ;) Bilefiiliksestä ja mahtavasta tanssimeiningistä tappiin asti piti huolen aivan huikea bilebändi Kipinä! Sydämellinen kiitos,
olitte m-a-h-t-a-v-i-a!”
- Havis Amandan nuorkauppakamarilaiset

”Suosittelen erittäin lämpimästi Bilebändi Kipinää firman bileisiin!
Tunnelma pysyi katossa koko keikan ajan, biisisetti oli mukaansatempaava, bändi soitti ammattitaitoisesti ja solisteilla oli upeat, vahvat äänet.
Sain bändivalinnasta paljon hyvää palautetta työkavereiltani!”
Jenny Peräsarka, henkilöstöpäällikkö, WasaGroup-konserni

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Bilebändi Kipinä