Bilebändi Goldfinger

Goldfinger on raikas ja sähäkkä bilebändi, joka tuo jokaisen juhlan täyteen energiaa ja iloa! Tämä ammattimuusikoista koostuva yhtye saa takuuvarmasti kaikki takapenkkiläisistä eturivin juhlijoihin hytkymään ja laulamaan mukana.

Goldfingerin ohjelmisto on täydellinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia pop-, rock- ja discokappaleita, jotka kattavat parhaat listahitit ja ikimuistoiset legendat 80-luvulta tähän päivään.

Goldfingerin kotimaisessa ohjelmistossa kuullaan mm. Ellinooran, Haloo Helsingin, Antti Tuiskun, Kaija Koon, Eppu Normaalin, Kirkan, Leevi and the Leavingsin, Laura Voutilaisen, Tuure Kilpeläisen, Roope Salmisen, Cheekin ja Sannin tunnettuja hittejä. Ulkomaiset klassikot ja suosikit, kuten Eurorythmics, Modern Talking, Pointer Sisters, Sandra, Abba, Bon Jovi, Uriah Heep, Steppenwolf ja Chris Cornell, takaavat, että jokainen löytää musiikista jotain rakastettavaa ja tanssittavaa.

Olipa kyseessä yksityistilaisuus, yritysjuhla tai suuremmat bileet, Goldfinger tuo mukanaan niin hyvän fiiliksen ja musiikin, että yleisö ei voi muuta kuin tanssia ja laulaa mukana. Tämä bändi varmistaa, että jokainen tilaisuus on unohtumaton elämys!

Goldfinger – Kun haluat juhliisi sykettä, iloa ja parhaat hitit vuosikymmenten varrelta, valitse Goldfinger ja anna juhlan alkaa!


Kurkkaa lisää bändistä täältä:
Bilebändi
BilebändiLive-musiikkiPopRockDisco80-luvun hititSuomi-hittejäUlkomaiset hititJuhlatTanssimusiikkiYritysjuhlatYksityistilaisuudet
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Minni Kumpuvuori
Dragonwihite