Bängi

Bängi – enemmän meininkiä pienemmässä paketissa!

Bängi on kolmen ammattimuusikon moderni bilebändi. Bängin jäsenet ovat kokeneita ja kunnianhimoisia keikkamuusikoita – yhteenlaskettu keikkamäärä lasketaan tuhansissa.

Bängin ohjelmistossa on meneviä ikivihreitä ja tuoreempia bängereitä aina 70-luvulta tähän päivään. Luomme nykyajan tekniikalla menevän saundin jokaiseen tilaan sopivalla kompaktilla kokoonpanolla. Kyllä, kolme soittajaa on täysi bändi!

Toimimme avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme mukanamme kaiken tarvittavan, kuten tilaan soveltuvan ammattitasoisen äänentoiston ja valokaluston esiintymistä varten. Pystytämme esiintymistekniikan ennen keikkaa hiljaisesti, sillä emme tarvitse soundcheckiä. Sinulle helppoa ja vaivatonta!

"Oli ilo tehdä yhteistyötä jo alusta lähtien! Ja itse hääpäivä ja esiintyminen jopa ylitti korkeat odotukset. Kiitos vielä erinomaisesta palvelusta!"

"Erinomaisesti sovitetut biisipotpurit ja kaikkien esiintyjien energia olivat spot on! Varsinkin lauluharmoniat kuulostivat mahtavilta."

Bängi Instagramissa ja Facebookissa:


Bilebändi
Bängerit 70-luvulta tähän päiväänPopRockSuomipopDiscoRhythm 'n' bluesIskelmäListahitit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue
Jokainen esiintyminen suunnitellaan yksilöllisesti Sinun toiveidesi mukaan. Avoimuuden hengessä haluamme esittää esimerkkihinnoittelun meidän näkökulmasta tavanomaisesta paketista henkilö- ja yritysasiakkaille:

Hintaan sisältyy aina:
  • Bängi-yhtye
  • Ammattitasoinen esiintymistekniikka (äänentoisto ja keikkavalot)

Esimerkkihinnoitteluja:
  • Kaksi (2) 45min settiä musiikkia: 2000€
  • Kolme (3) 45min settiä musiikkia: 2300€
  • Esiintymispalkkioiden alv 0%

Esitettävän musiikin kesto ja ja settien aikataulu ovat räätälöitävissä täysin Sinun juhlasi, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja sovitaan Sinulle sopivasta tarjouksesta yhdessä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Bängi