BadCase

Tässä bändi, joka saa yleisön todella viihtymään, tanssimaan jalkansa kipeiksi ja laulamaan äänensä käheiksi tuttujen biisien tahdissa!

BadCase on vuonna 2009 perustettu bilebändi Helsingistä. Olemme esiintyneet monipuolisesti ravintoloissa, häissä, yritysjuhlissa, syntymäpäivillä, pikkujouluissa sekä muissa tilaisuuksissa. Bändi koostuu erittäin pitkän kokemuksen omaavista, palveluhenkisistä sekä hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustetuista soittajista. Olemme luotettava valinta ja asiat hoituvat aina takuuvarmasti niin kuin on sovittu.

Teemme keikkaa aktiivisesti pääsääntöisesti yksityistilaisuuksissa, mutta olemme esiintyneet myös mm. Eckerö Line M/S Finlandian vakiobändinä sekä helsinkiläisen On The Rocksin 80’s -clubin housebandina.

Jatkuvasti laajeneva ohjelmistomme koostuu tutuista koti- ja ulkomaisista rock- ja pop-covereista. Tällä hetkellä reilusti yli 100 kappaleen listasta saadaan helposti koottua sopivat setit monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten myös erilaisiin teemabileisiin. (esim. 80’s rock, suomirock, hard’n heavy jne.) Otamme myös toiveita vastaan!

Tuomme mukanamme tarvittavan kaluston keikkaa varten mukaan lukien valokaluston ja savukoneen. Äänentoistolaitteistoamme voi käyttää vapaasti paikalla ollessamme ja niin kauan, kun laitteet ovat kytkettynä, puheisiin sekä taustamusiikin soittoon esim kännykästä tai tietokoneelta.

Käy kurkkaamassa ohjelmistomme täältä.

Kysy lisää ja suunnitellaan teille mahtavat bileet!
Bilebändi
CoverPopRockKlassikot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Tampereen alue, Turun alue
Hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti. Kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jussi Enkovaara
BadCase