Artisti-juontaja Iida Repo

Maikin luottojuontajiin kuuluu useita artistinakin uraa tehneitä ammattimuusikoita. Artisti-juontaja hoitaa juontajan roolin varmoin ottein ja lisäksi viihdyttää yleisöä myös musiikin keinoin. Juontoihin saadaan artistin avulla upeaa ohjelmallisuutta ja esitettävät kappaleet voidaan jakaa muun ohjelman lomaan! Lisäksi tapahtuma voidaan aloittaa kappaleella, jolloin saadaan näyttävä aloitus tai halutessanne voidaan aikatauluttaa artisti-juontajan oma "show" tilaisuuden loppuun.

Laulaja, musiikintekijä ja bränditoimistoyrittäjä Iida Repo on myös ammattijuontaja, joka on tapahtumien pyörteissä parhaimmillaan. Vuosien kokemus juontamisesta sekä ymmärrys tapahtuman toteuttamisesta, tekniikasta ja toteutuksesta tekee hänestä tapahtumien luottojuontajan. Iida ei koskaan pelkää laittaa itseään likoon ja hän mielellään yhdistää myös musiikkipuolen osaamistaan tapahtumiin, joihin kaivataan myös esiintyjää!

Lapsuudesta asti kertynyt esiintymiskokemus tuo Iidalle vankan taustan ja varmuuden juontotöihin. Muuttuvissa tilanteissa Iida suoriutuu nokkelasti ja ei koskaan jää sanattomaksi. Tarttumapintaa aiheisiin löytyy harrastusten puolelta laulamisesta ja musiikinteosta, kamppailulajeista ja ruoanlaitoista. Bränditoimistoyrittäjänä Iida on vahvasti mukana Tampereen elinkeinoelämässä ja lisäksi hän toimii myös start-up sijoittajana.

TV-, kamera- ja livelähetysjuonnot ovat Iidalle tuttuja jo vuosien ajalta, joten niissä fokus jää sopivasti tilanteeseen, eikä tekniikasta tai jännityksestä huolehtimiseen. Iida juontaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Maikin luottojuontajana keikkailee myös Voice of Finlandista tunnetuksi tullut Jouni Soininen, joka tekee upealla matalalla äänellään vaikutuksen niin juontajan kuin esiintyjän roolissa.

Iidan paras keikkamuisto lähivuosilta:

”Ollessani koko perheen tapahtumassa laulu/juonto keikalla 2022 kysyin yleisöltä onko ”Taakse jää” -kappale tuttu? Yleisössä nousi ylös monta pientä kättä ylös ja silmät syttyivät. Ennen aloitusta kehoitin vielä yleisöä laulamaan mukana ja silloin pieni tyttö kuoriutui toppatakistaan paljastaen kimaltavan frozen paidan ja juoksi lavan eteen. Siinä hän lauloi haltioituneena mukana koko kappaleen ajan ja tuntui elävän elämänsä parasta päivää perheen ihastellessa tapahtumasarjaa kauempaa. Aina esityksien aikana saan paljon heilutuksia, peukutuksia ja aplodeja niin asiakkailta kuin tilaajiltakin, mutta tämä jäi erityisesti mieleen, kun sain selvästi tehtyä pienen frozen fanin niin onnelliseksi. Livemusiikissa on yhteisöllisyyden voimaa joka kuulostaa ja tuntuu hyvälle.”

Iida on keikkaillut aiemmin muun muassa näissä:

  • Urban Tech (STRIIMI) - tapahtuman juonto ja haastattelut (englanniksi)
  • Agile Tampere (STRIIMI) - tapahtuman juonto, haastettelut striimissä sekä videohaastetteluissa (englanniksi)
  • Kauppakeskus Saari - tapahtuman juonto, lauluesiintyminen
  • Sports & Business Seminar - tapahtuman juonto ja yleisön energisoinnit
Juontaja
JuonnotEsityksetTV-juonnotLivelähetykset
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media Oy