Apollo Orchestra

Apollo Orchestra on yksi Uudenmaan monipuolisimmista juhlabändeistä. Eleganssia, raikkautta, nykyaikaisuutta ja ajattomuutta.

Bändin kolmikieliset solistit hallitsevat kaikki juhlaklassikot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Bändi on toiminut muun muassa Elastisen lämppärinä sekä Virve Rostin ja Nicke Lignellin taustabändinä, ja se on vuosien varrella suorittanut yli 400 keikkaa.

Juhlatunnelmaa nostattavat erityisesti kahden solistin, Annette Clarissa Lundellin ja Oscar Gräsbeckin, suloisesti soivat äänet. Mies- ja naislaulu yhdistyksineen tarjoavat korvia hivelevän ihanan kokemuksen. Apollon erityispiirteenä ovat klassiset diskohitit ja päivän tanssilattian valloittavat kappaleet.

Kun Apollo on viihdyttänyt lukuisia yrityksiä, häitä, yksityishenkilöitä ja järjestöjä, bändin ohjelmisto on poikkeuksellisen laaja. Bändi on erikoistunut kansainvälisiin juhlakappaleisiin aina 60-luvun ikivihreistä päivän radiokärkikappaleisiin. Apollo Orchestran ohjelmisto luodaan ainutlaatuisesti – saat aina valita suosikkikappaleesi yli 300 kappaletta kattavasta repertuaarista.

Kokoonpano:
Annette Lundell ja/tai Sandra Långbacka – laulu
Oscar Gräsbeck – laulu, koskettimet
Jaakko Penttilä – kitara
Robin Gustafsson – rummut
Samu Jaantila – basso

Voit kurkata lisää bändistä klikkaamalla tästä!
Bilebändi
BändiBilebändiKlassikotPopHititTanssimusiikki
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Arttu Tolonen
Piikkikasvi Agency