AnttiJ & CompAny

Pop-, rock-, iskelmä- ja perinteistä musiikkia juhliin ja tilaisuuksiin mutkattomasti ja ammattitaidolla! CompAny soittaa musiikkia moneen makuun ja monen ikäisille. Kolmen muusikko-solistin Antin, Hanna-Marian ja Jukan myötä CompAny on esiintyessään juhlien ehdoton kiintopiste ja magneetti!

Yksi CompAnyn vahvuus on sen kolmen solistin mukanaolo – AnttiJ – Hanna-Maria ja Jukka, sekä laaja huolella valittu jatkuvasti uudistuva ohjelmisto!

Bändi soittaa tarpeesta riippuen 2-5 -henkisellä kokoonpanolla Etelä-, Länsi-, Itä- ja Keski-Suomessa.

Antti on bändin pääsolisti, kokenut keikkailija sekä useita levyjä julkaissut laulaja, joka hallitsee hyvin CompAnyn vakio-ohjelmistoa, ja on CompAnyn henki!

Jukka, kitaristi-solisti ja CompAnyn uusin vahvistus täydentää entisestäänkin bändin laajaa kattausta niin soitossa kuin laulussakin. Parhaimmillaan Jukka on tulkitsemaan erilaista pop-rock-osastoa sekä uutta nuorempaa kotimaista poppia – kannattaa siis kuunnella!

Hanna-Maria on vuonna 1986 syntynyt, temperamenttinen nuori laulaja, jolla on esityksissään vahvaa karismaa. Klassista laulua opiskellut Hanna-Maria on nykyisin vahvimmillaan erilaisten jenkkiballadien vahvana tulkitsijana. Tämän lisäksi Hanna-Marian ohjelmistoon istuu myös Suomen nuorten naislaulajien ohjelmistoa sekä nyttemmin myös pop-iskelmämusaa.

Taustabändinsä CompAnyn kanssa saumaton yhteistyö luo pohjaa antaen sijaa ja myös ymmärtäen laulajan oman linjan ja herkkyyden. Hanna-Maria keikkailee Etelä-Suomessa CompAnyn kanssa ja on tilattavissa esiintymään ravintoloissa, hotelleissa, tanssipaikoilla sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa, kuten häät, syntymäpäivät sekä yritystilaisuudet. Häissä Hanna-Maria on usein laulanut säestyksellä myös kirkoissa, mihin hänen klassinen koulutuksensa antaa vaikuttavan pohjan.
Bändi
PopRockIskelmäPerinteinen musiikki
Sijainti:
Kanta-Häme
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Katso CompAnyn nettisivuilta mikä kokoonpano olisi juuri teille sopiva – Duo – Trio – Kvartetti – Kvintetti. Kokoonpanosta riippuvat kiinteät hinnat sisältävä myös matkakulut.

CompAny on saanut asiakkailta sydämellisen vastaanoton ja positiivista palautetta!

Moi! Häämatkalta on nyt palattu takaisin Suomen maahan ja haluammekin näin jälkikäteen vielä välittää suuren kiitoksen hääkeikastanne. Paljon on sadellut kehuja esiintymisestänne myös vierailta, joten kiitos ja kumarrus koko yhtyeelle!
- Terveisin, Jenni & Janne V.

Hei, suurkiitos upeasta CompAnyn esiintymisestä kesähäissämme täällä Alavudella! Häävieraamme ovat kyselleet mistä olimme löytäneet näin hyävn bändin juhliimme... että kiitos vielä kerran käynnistänne täällä ja hyviä keikkoja jatkossakin!
- T. Hääpari


Kuuntele alta äänite – lisää löydät Spotify:ssa / Anttij & CompAny tai nettisivuilta www.tanssiorkesteri.fi.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Antti
AnttiJ & CompAny