Anna Katariina ja Aleksi Laukkonen duo

Anna Katariina ja Aleksi Laukkonen tarjoilevat kuulijoille ainutlaatuisia musiikillisia elämyksiä, joissa yhdistyvät pysäyttävän kaunis laulu ja hätkähdyttävän taitava pianon- ja haitarinsoitto. Näiden kahden ammattimuusikon yhteismusisointi on ilmavan hengittävää, ja duo vie esiintyessään kuulijat vaivattomasti erilaisten musiikillisten maisemien ja tunnelmien äärelle.

Duon ohjelmisto on pääasiassa sekoitus jazzia, ranskalaisia chansoneita sekä perinteisempiä klassikoita. Toki seasta löytyy myös musikaalisävelmiä sekä poppia. Annalla on seitsemän laulukieltä, joista laajimmin ovat edustettuina suomi, englanti ja ranska, mutta laulaminen luonnistuu myös portugaliksi, ruotsiksi, italiaksi ja espanjaksi. Duon monipuolisuus takaa sen, että saat tilaisuuteesi juuri sinne sopivaa musiikkia, kappaletoiveita unohtamatta! Tästä syystä duo on loistava valinta niin yritysten tilaisuuksiin kuin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja rippijuhliin.

Yli 15 vuoden esiintymiskokemuksella Anna tuo esityksiin syvyyttä ja tunnetta. Hänessä iloa ja herkkyyttä sekä valovoimaista läsnäoloa. Aleksi on monipuolinen muusikko ja Kultaisen harmonikan voittaja jo vuodelta 2014. Hänet on myös valittu vuoden 2022 harmonikkataiteilijaksi. Aleksi lumoaa kuulijat soitollaan, olipa kyseessä sitten kosketinsoitin tai haitari.

Anna ja Aleksi ovat molemmat valmistuneet Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilinjalta. Aleksi on tämän jälkeen muun muassa toiminut kapellimestarina ja muusikkona eri musikaaleissa, ja hänellä on pitkä kokemus keikkailusta sekä haitarin että pianon kanssa. Anna puolestaan on vakiinnuttanut asemansa päätoimisena laulaja-pianistina Tampereen musiikkikentällä ja hurmannut yleisöä myös ympäri Suomen.

Keikoille duo tuo mukanaan kaiken tarvitsemansa, jotta voitte nauttia laadukkaasta musiikista ja huolella valmistelluista esityksistä.

Ota yhteyttä ja varmista, että saat juhlaasi unohtumattomia musiikillisia hetkiä Anna Katariina ja Aleksi Laukkonen duon kanssa!
Duo
DuoJazzMusikaalitKlassikotChansonHaitariPianoLauluYksityistilaisuudetYritystilaisuudetKotimainen
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Porin alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue
Voit tilata duolta joko muutaman kappaleen esityksen, useamman tunnin taustamusiikkia, jotain siltä väliltä tai molemmat! Voitte myös yhdessä duon kanssa suunnitella, mikä olisi sopivin kokonaisuus tilaisuuteesi.

Duon hinta esimerkiksi kahden tunnin taustamusiikille Tampereella on noin 720–900 euroa.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Anna Katariina
Anna Katariina ja Aleksi Laukkonen duo