90´s Fin Cover Boyz & Girlz

90’s Fin Cover Boyz & Girlz! on vuonna 2018 perustettu yhtye, joka koostuu Mirasta (laulu), Tesestä (laulu) ja Tuomas "Gary" Keskisestä (kitara ja koneet). Tämä energinen trio herättää henkiin menneen vuosikymmenen hitit uudella twistillä.

Bändi on kiertänyt Suomea vuodesta 2019 lähtien, valloittaen klubien, yksityistilaisuuksien ja festivaalien lavat. 90’s Fin cover -biisit ovat hurmanneet kuulijat suoratoistopalveluissa, saavuttaen Spotifyssa jo yli 20 miljoonaa striimiä. Kappaleet kuten "Satasen Laina" ovat pokanneet kulta- ja platinaa, ja "Vie mut minne vaan" on lunastanut kullan. Spotify valitsi "Satasen Lainan" kesän 2021 TOP 6 -hitit listalle.

Yhtyeen musiikkia voi kuulla myös elokuvassa "Lapua 1976". Kokenut trio, jolla on juuret 90-luvulla, takaa energiset ja mukaansatempaavat keikat. Ohjelmisto koostuu tutuista hiteistä, jotka saavat uuden elämän tämän päivän saundeilla maustettuna.

Kokonaisuus syntyi ajatuksesta yhdistää hittibiisejä, hyvää energiaa ja moderni soundi. 90’s Fin Cover Boyz & Girlz on kasvattanut suosiotaan nopeasti tällä ainutlaatuisella reseptillä.

Nyt voit tuoda tämän ainutlaatuisen kokemuksen omaan tapahtumaasi, olipa kyseessä sitten yritysjuhla tai yksityistilaisuus. Tilaa bändi ja anna yleisöllesi elämys, joka yhdistää menneisyyden ja nykyisyyden, täynnä hittien ilotulitusta ja mahtavaa energiaa!

Kurkkaa lisää bändistä täältä: https://dragonwhite.com/artisti/90s-fin-cover-boyz-girlz/
Trio
BileCoverDanceTrioPopYksityistilaisuudetTapahtumatYritystilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Minni Kumpuvuori
Dragonwihite