Löydä Helsingin parhaat kokkauskurssit
Elämys: WeChef Ranskalainen Kokkikoulu
Punavuoressa sijaitsevan WeChefin kokkikoulussa pääsette porukalla tutustumaan ranskalaisen keittiön saloihin. Täydellinen aktiviteetti esimerkiksi tiimin virkistyspäivään! Kokkikurssi onnistuu 8-30 hengen porukoille ja makumatkan ohjaajana toimii huipputason keittiömestari Jenni Tuominen.
Elämys: Groteskin Cocktailkoulu
Syvenny cocktailien maailmaan Groteskin cocktailkoulussa! Ammattitaitoinen ja osaava koulutus tehdään Groteskin tiloissa, aivan Helsingin sydämessä. Kerää siis ystävät tai tiimi kasaan cocktailkouluun – tämä aktiviteetti sopii loistavasti esimerkiksi virkistyspäivään tai polttareihin!
Elämys: kokkauskurssi Pidoissa
Aivan Kampin metroaseman tuntumassa sijaitseva Pidot on ylistys yhdessä syömisen ja ruoanvalmistuksen iloille! Tule hyvän mielen kokkikouluun tiimiin tai kaveriporukan kanssa. Kursseilla käytetään kauden parhaita raaka-aineita, ylistetään kasviksia ja luodaan suussa sulavia herkkuja!
Elämys: Sushibar+Wine -sushikurssi
Sukella suosikkisushiraflasi saloihin kokin vetämällä sushikurssilla! Kokkikoulussa käydään läpi tekniikat, raaka-aineet sekä sushien historiaa. Kurssin kohokohtana on tietenkin itsetehtyjen sushien syöminen! Kokkikouluja järjestetään 6-24 hengen porukoille Sushibar + Winen Kallion ravintolassa.
Elämys: Ruokailo / Vegaaninen kokkikoulu
Kasta varpaasi vastuullisempaan elämään ja opi vegaanikokkauksen salat! Kokkikoulun aikana pääsette porukalla valmistamaan superherkullisen, juhlavan aterian. Koulutus onnistuu Ruokailon omissa tiloissa Punavuoressa, mutta siirtyy Pääkaupunkiseudulla muuallekin!
Elämys: Raakaruokakurssi
Raakaruoka on nyt erittäin in, ja sinä voit oppia ammattilaisen johdolla vinon pinon parhaita reseptejä ja tekniikoita. Upea tilaisuus kokeilla jotain uutta! Raakaruoan kokkikurssi on helppo järjestää monessa paikassa, sillä uunia ei tietenkään tarvita. Kurssi järjestetään yleensä asiakkaan tiloissa, missä vaan Uudellamaalla!
Elämys: Ravintola Nokan Kokkikoulu
Tule nauttimaan mielettömistä mauista ja hyvästä seurasta Nokan Kokka-keittiöön kokkikouluun! Kurssi järjestyy 6-12 hengen porukalle ja sen aikana loihditaan kokonainen menu Kokan koulutustiimi kanssa. Kokkikoulun menu määräytyy aina kauden mukaan ja opettaa mm. käsittelemään tuttuja suomalaisia raaka-aineita.
Elämys: Uudenmaan Martat / Kokkaus- & ruokakurssi Helsinki
Martat, jos jotkut, ymmärtävät hyvän ruoanlaiton päälle. Marttojen kokkikoulussa pääset arkisten kokkaussalojen äärelle – herkullista muttei turhan pröystäilevää. Koulutus on mahdollista toteuttaa asiakkaan tiloissa Helsingissä tai Espoossa, tai Marttojen omassa tilassa Tapiolassa. Aktiviteetti onnistuu 10-35 hengelle.