Juhlatilat Tampere

Löydä kaikki Tampereen juhlatilat helposti Venuu.fi:stä

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlapaikat Tampereella

Mistä löytää hyvä juhlatila tai juhlahuoneisto Tampereelta? Venuusta – Suomen suosituimmasta tapahtumatilojen varaussivustosta – löydät laadukkaat ja uniikit juhlatilat kaupunginosista kuten Hervanta, Tammela, Kaleva, Pyynikki, Kalevanharju, Pirkkala, Pispala, Tammerkoski, Ratina, Finlayson, Tulli, Kyttälä, Jussinkylä, Härmälä ja Amuri.

Valikoimasta löytyy Tampereen seudun parhaat juhlapaikat ja juhlahuoneistot sekä keskustasta että keskustan ulkopuolelta – esimerkiksi 10km, 20km, tai vaikka 50km sisällä Tampereesta. Rajaa hakua ja valitse juhliisi sopiva tilatyyppi: salonki, villa, huvila, merenrantahuvila, jugend-huvila, juhlasali, teatteri, kartano, lounge, vip-tila, luksus saunaosasto, kattohuoneisto, kattoterassi, design loft-tila, ravintola, baari, yksityinen kabinetti, klubi, yökerho, elokuvateatteri, hotelli, rustiikkinen maatila tai vaikka valoisa galleria.

Selaa, filtteröi ja löydä helposti tilavat ja intiimit, modernit ja perinteiset, sekä tunnelmalliset ja persoonalliset vuokratilat esimerkiksi synttäreille, pikkujouluihin, polttareihin, kesäjuhliin, illanviettoon, asiakastilaisuuksiin, henkilöstöjuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, rippijuhliin, kesäjuhliin, rapujuhliin, karonkkaan, kihlajaisiin tai häihin.

Valitse sopiva juhlatila 10, 20, 50, 100 tai vaikka 200 hengelle. Jos mielessä on kysymys “Kuinka paljon maksaa vuokrata juhlatila?”, älä turhaan huoli – Venuusta löytyy varmasti edullinen ja budjettiisi sopiva vaihtoehto yksityis- tai yrityskäyttöön.

Ja sitten tarjoilut. Jos haluat lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, valitse vuokratila joka voi hoitaa tarjoilut (catering) puolestasi! Monilla paikoilla on myös anniskeluoikeudet (A-oikeudet), mutta mikäli omat ruoat ja omat juomat ovat toivelistalla, löydät paljon vaihtoehtoja, jotka sallivat omat tarjolut. Useissa juhlapaikoissa on myös yöpymismahdollisuus, mikäli juhlien on tarkoitus jatkua pikkutunneille! Rajaamalla hakua voit valita juhliin kaipaamasi ominaisuudet ja varustelut, kuten karaoke, videotykki, äänentoisto, wifi, baaritiski, tanssilattia, sauna tai puutarha. Jos toiveissa on esteetön juhlatila, myös niitä löytyy.

Venuusta löydät kaiken tarpeellisen juhlapaikan valintaa varten: hinnaston, kuvat, tiedot, arvostelut ja kokemukset. Varaa siis vaivatta juhliisi sopiva tila – luotettavasti ja ilman erillisiä lisäkustannuksia!

Meihin luottavat