Hääpaikat Lohja

Löydä kaikki Lohjan vuokrattavat hääpaikat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat hääpaikat Lohjalla

Joutsela Villa & Kitchen

Ihana talvihuvila lankkulattioineen ja korkeine ikkunoineen täyttää vaativatkin hääunelmat! Arvokasta vanhan kartanon tuntua miellyttävässä pihapiirissä.

Mustion Linna / Talli

Intiimiä ja uniikkia tunnelmaa tarjoileva talli, jonka sisältä kuoriutuu kattoparrujen ja jykevien seinien rajaama tunnelmallinen juhlatila. Täällä juhlit omalla porukalla ulkomaailman häiriöiden ulottumattomissa.

Tytyri Elämyskaivos

Uniikki, kallioon louhittu 100 m maan alla. Ainutlaatuinen juhlapaikka yhdistää täydellisesti rouhean kaivosmiljöön ja valoisan tyylikkään juhlatunnelman. Ennenkokematon elämys!

Mustion Linna / Linnankrouvin Paviljonki

Hurmaava ikkunoiden reunustama paviljonki soveltuu erinomaisesti häihin ja muihin juhliin. Tilaa jopa 110 vieraalle. Upea kuvausvalo, pyöreä avoin tila tuo vieraat yhteen.

Juhlatila Härkälä

Vanhasta kansakoulusta kuoriutuu sympaattinen hääpaikka luonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä Kehä III:lta. Neutraali värimaailma ja entisajan miljöö ovat omiaan häille!

Espoon Kartano

1700-luvun historiallisen kartanon pastellinsävyiset tilat ovat omaa luokkaansa. Ruutuikkunoiden ja kaakeliuunien keskellä viihtyminen ja koristelu omaan makuun on helppoa. Historiallista luksusta parhaimmillaan!

Villa Stenberg | Huvila

Hulppea ja kaunis huvila Lohjan järven rannalla! Moderni talokaunotar on sisustettu kauniisti, pihalla palju, puutarha, kaunis puutarha!

Katteluksen tila / Makasiiniravintola

Vanhaan, 1800-luvun puolesta välistä peräisin olevaan kiviseen viljamakasiiniin rakennettu tila sopii erityisen hyvin tunnelmallisiin syyshäihin! 🍂

Häät Lohjalla? Viettäkää hääjuhlanne upeissa puitteissa Lohjalla! Venuu.fi:stä löydät Lohjan parhaat juhlapaikat: juhlasalit, kartanot, huvilat ja muut vuokrattavat häätilat. Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen häätila Lohjalta Venuu.fi:stä!

We use Venuu