Tutustu Lohjan pitopalveluihin

Espoo
Pure Dining tarjoaa hienostuneita makuja, jotka perustuvat pohjoismaiseen keittiöön ja käsityönä tehtyihin annoksiin. Heidän konseptinsa on täyttä kultaa: ruoka suunnitellaan tapahtuman tunnelman, asiakkaan toiveiden ja jopa viinivalintojen ympärille. Ihanan elegantti ja elämyksellinen kokonaisuus!

Espoo
Merirosvot tekee juhlista herkullisia ja hauskasti erilaisia jo yli 10 vuoden kokemuksella! Mix’n Match -menuilla rakennat juuri teidän näköisen kattauksen, ja lisäpalveluista löytyy kaikkea discopaketista grilliin ja hattarakoneesta suklaaputoukseen. Kaikki hoituu helposti, rennosti ja hyvälllä fiiliksellä alusta loppuun.

Espoo
Nordic Food Catering tuo lautaselle puhtaat pohjoisen maut, kuten järvikalat, riistan ja metsien villiyrtit – osa jopa itse kerättyjä. Tarjoilu on visuaalista, vastuullista ja laadukasta. Kokonaisuudet räätälöidään juhlaan kuin juhlaan timanttisella ammattitaidolla.

Helsinki
Sweet Pepper Catering yhdistää värikkäät maut ja rennon asenteen. Menut saavat vaikutteita Välimereltä, ja ne taipuvat helposti niin rentoihin juhliin kuin näyttäviin tilaisuuksiin. Palvelu on sujuvaa, iloista ja aina mausta tinkimätöntä. Heidän "rakkaudesta ruokaan" -filosofia todellakin näkyy kaikessa!

Helsinki
Ravintolakolmio Cateringilla on pitkä kokemus tapahtumien ruokatuotannosta – ja se näkyy sujuvuutena ja laadukkaana palveluna. Heiltä onnistuu kaikki cocktailtilaisuuksista illallisiin ja brunssikattauksista buffetpöytiin. Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun, ja palvelu toimii aina moitteettomasti!

Helsinki
Arto Rastas Catering tuo juhliin huipputason osaamista ja suussa sulavia makuja! Menut rakennetaan sesonkien, raaka-aineiden ja esillepanon ehdoilla – tarjolla voi olla modernia pohjoismaista ruokaa, klassisia cocktailpaloja tai street food -henkisiä elämyksiä. Tämä on catering, joka tekee vaikutuksen joka tasolla!

Helsinki
Ruoto Catering yhdistää michelin-tason huippukokin näkemyksen, rohkean otteen ja pitkän kokemuksen tapahtumien tarjoiluista. Kaikki valmistetaan itse alusta asti – liemet, leivät, kastikkeet ja kakut – ja menut vaihtelevat sesongin mukaan. Palvelu on ketterää, ruoka kunnianhimoista ja maku jää mieleen.