40-vuotissynttärit

Löydä kaikki vuokrattavat juhlatilat 40 vuotissynttäreihin helposti Venuu.fi:stä!

  • 4700+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Suomen parhaat juhlatilat 40-vuotissynttäreihin

Riviera Kallio

HELSINKI. Buukkaa nelikymppisille oma elokuvanäytös Kallion ihanimmasta leffateatteri-baarista. Tarjolla omavalintainen leffa, cocktaileja ja upea tunnelma.

Aventura Plaza

HELSINKI. Juhlapaikkojen piilotettu helmi sijaitsee kätevästi Ruttopuiston kulmassa. Kodinomaisesta, modernista tilasta löytyy mm. lounge, varusteltu keittiö ja Nespresso-kahvikone.

Pyynikin Brewhouse / Ravintola

TAMPERE. Kotoisassa panimoravintolassa on kaikki kohdallaan: juomaa riittää, ruoka on herkullista ja sijainti on täysi 10. Varaa juhlaporukallesi vaikka oma oluttasting!

Virkistyshotelli Yyteri / Maisemasauna Pramee

PORI. Tuo nelikymppisiä juhlistava joukkonne kaikkien aikojen upeimpaan saunaan. Tästä maisemasaunasta ihailet merta Yyterin hiekkadyynien yli ja juhlit rennosti yhdessä.

Saunalautta Turku

TURKU. Ankkurit ylös ja kohti eeppisten synttärijuhlien meriä! Kotoisalla saunalautalla jätät mantereen murheet taaksesi 12 vieraan kesken. Sauno, pulahda mereen tai vilvoittele tilavalla kattoterassilla.

Villa Griini

VALKOLA. Laukaan kupeessa sijaitseva ällistyttävä, moderni juhlahuvila on täysin yksityinen juhlapaikka kauniin luonnon keskellä. Täällä on kaikki: oma sauna, ulkopalju, majoitustilaa ja upea sisustus.

Soukan Venekerho / Juhlatila

ESPOO. Merellinen, saaristolaishenkeä huokuva juhlatila muuntautuu moneksi, myös 40-v synttärijuhliin. Tänne voit tuoda omat ruoat ja juomat!

Oulun Jazzvintti

OULU. Kesäkauden upein synttäripaikka löytyy ehdan maalaismakasiinin vintiltä. Tilavassa juhlatilassa on rempseä ja juhlava tunnelma, paikalta löytyy myös siirreltävä esiintymislava juhlien ohjelmanumeroita varten.

Missä järjestää 40 v synttärit? Venuu.fi:stä löydät sopivat juhlatilat nelikymppisten juhlistamiseen. Paljon tiloja niin pieniin kuin isoihin juhliin sekä tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Jos mietit miten viettää nelikymppissynttärit, Venuusta löytyy tiloja, ohjelmaa ja tekemistä. Tutustu tarjontaan ja varaa sopiva juhlatila 40-v. syntymäpäiväjuhliin Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat