Etätapahtuma

Löydä parhaat tilat etätapahtumiin helposti Venuu.fi:stä

  • 5700+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat tilat etätapahtumiin

Roba Lounge II

HELSINKI. Sairaalatason tehokaalla ilmanpuhdistuksella varustettu juhlahuoneisto toimii myös livestriimattuihin etätapahtumiin ja -juhliin.

G Livelab

HELSINKI. Suositun keikkapaikan erinomainen äänentoisto ja tekniset valmiudet sopivat erinomaisesti tapahtumiin, joiden esitykset tai puheenvuorot striimataan myös etäosallistujille. Valoisa ja nuorekas katutason tila.

Finlandia-talo / Elissa-sali

HELSINKI. Etämessuille, webinaareihin tai muihin etätapahtumiin täydellisesti sopiva tila taipuu livestriimauksiin ja tilaa riittää myös saapua paikan päälle turvavälein.

Musiikkitalo / Paavo-sali

HELSINKI. Komea konserttisali taipuu moneksi eritasoisen katsomon ja väljän istuinten sijoittelun avulla. Myös livestriimausmahdollisuus!

Finnkino Tennispalatsi | ISENSE

HELSINKI. Finnkino tarjoaa saliensa tekniikan myös etätapahtumien järjestämispaikoiksi. Erityinen etätapahtumapaketti auttaa tekniikan ja livestriimauksen kanssa, osallistua voi vaikka eri elokuvasaleissa ympäri Suomen yhtä aikaa.

Lasipalatsin Bio Rex

HELSINKI. Lasipalatsissa sijaitsea retroelokuvateatteri toimii myös etätapahtumissa ulkoisen livestriimaustoimijan avulla. Tilava katsomo toimii myös turvavälein.

Pörssitalo

HELSINKI. Komean kivilinnan juhlasalissa on komea esiintymislava, tilaa istua turvavälien ja livestriimaustekniikka viimeisen päälle.

Vanha ylioppilastalo / Juhlasali

HELSINKI. Stadin juhlavin juhasali toimii myös etätapahtumissa, kun halutaan tehdä jotain päräyttävää. Tilavaan juhlasaliin mahtuu paikan päälle turvavälein ja striimaustekniikka löytyy talon puolesta.

Vietä turvallinen etätapahtuma vuokratilassa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlatilat etätapahtumiin, hybriditapahtumiin ja muihin korona-ajan turvallisiin tapahtumiin. Myös paljon yksityisiä tiloja, joissa on livestriimausmahdollisuus, turvavälit ja hyvä ilmanvaihto. Tutustu etätapahtumatiloihin ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu