Polttarit Helsinki

Löydä kaikki tilat ja elämykset polttareihin Helsingissä helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Helsingin parhaat tilat ja elämykset polttareihin

Poltttarit Helsinki – suunnitteilla polttarit Helsingissä?

Onko mielessä jo selkeä suunnitelma, vai oletko hakemassa inspiraatiota? Venuu on oikea paikka molemmissa tapauksissa! Helppokäyttöiseltä sivustolta löydät satoja polttareihin sopivia juhlatiloja ja aktiviteetteja, joilla yllättää tuleva sulhanen tai morsian.

3 ideaa polttareihin Helsingissä:

1. Aktiivista tekemistä ja kisailua
Toiminnallisia polttareita suunnitteleville Venuusta löytyy laaja kattaus erilaisia elämyspalveluita. Esimerkiksi paintball, megazone, seikkailupuisto, padel ja pakohuone ovat suosittuja aktiviteetteja polttareihin.

2. Rentoa yhdessäoloa
Jos ajatuksissa on kisailun sijaan keskittyä pikemminkin rentoutumaan, kannattaa katse kääntää rauhallisempiin aktiviteetteihin. Drinkki- ja cocktailkoulu, viinimaistelu, kylpylä- tai hotelliviikonloppu, yksityisristeily, ilta saunalautalla, brunssi, illallinen, mökkireissu – vaihtoehtoja riittää!

3. Oma tila, omat aktiviteetit
Hyvä ratkaisu polttareihin voi olla myös pelkän juhlatilan vuokraaminen, jolloin polttaribingon kaltaiset aktiviteetit voi keksiä ja järjestää itse. Esimerkiksi saunatilat, huvilat, villat, ravintolat, lounget, kabinetit ja kellarit tarjoavat erinomaiset puitteet polttareiden järjestämiseen. Polttariaktiviteetit mielessä pitäen kannattaa vilkaista tilojen profiilisivuilta niiden varustelut ja ominaisuudet. Useista tiloista löytyy mm. sauna, palju, poreallas, karaokelaitteisto, videotykki, laadukas äänentoisto, oma piha, terassi, esiintymislava ja / tai tanssilattia.

Kuinka paljon maksaa polttareiden järjestäminen? Vastaus riippuu ainakin osittain polttarivieraiden lukumäärästä, sillä polttarikustannukset on tapana jakaa osallistujien kesken. Edulliset polttarit eivät kuitenkaan edellytä 50 vierasta, sillä halpoja vaihtoehtoja löytyy kyllä myös esim. 10 hengen polttariporukalle. Yleensä polttareiden hinta per osallistuja asettuu jonnekin 50-100€ hintahaitariin.

Jos polttareiden aikana on tarkoitus mennä vaikkapa ravintolaan illalliselle, juhlien tarjoiluja ei tarvitse sen enempää suunnitella. Mikäli polttarit kuitenkin vietetään esim. mökillä tai jossain muussa juhlatilassa, kannattaa ruoka- ja juomapuoli suunnitella hyvin. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja useissa polttaritiloissa, mutta monilla paikoilla on myös oma pitopalvelu (catering) ja A-oikeudet, joten ne voivat kustannustehokkaaseen hintaan hoitaa polttareiden tarjoilut puolestasi.

Olitpa sitten järjestämässä miesten tai naisten polttareita Helsingin keskustassa (esim. Kluuvi, Kamppi, Punavuori, Ullanlinna, Eira, Töölö) tai askeleen tai kaksi keskustan ulkopuolella (esim. Hakaniemi, Lauttasaari, Pasila, Jätkäsaari, Vallila, Kulosaari), Venuusta löydät kätevästi yhdelle sivulle kerättynä kaikki Helsingin parhaat polttariaktiviteetit ja polttaritilat. Lue muiden polttarijärjestäjien arvosteluja ja kokemuksia ja ota sivustolta helposti yhteyttä tilojen ja aktiviteettien tarjoajiin.

Parhaat polttarit alkavat Venuusta!

Vi använder Venuu