Tanssiorkesteri Sirkka ja Velikullat

Olemme Tanssiorkesteri Sirkka ja Velikullat, Uudeltamaalta lähtöisin oleva bändi niin häihin, juhliin, lavatansseihin kuin muihinkin tapahtumiin!

Kokoonpanossamme soittaa hanuri ja digitaaliset instrumentit vuoden 2017 veteraanisarjan Suomen pelimannimestaruuskilpailujen hopeamitalisti ja vuoden 2019 Valtakunnallisen senioriharmonikkakilpailun voittaja Sirkka sekä kitarassa/laulussa Markku, bassossa Marko ja rummuissa Veikko.

Ohjelmistomme muodostuu tanssimusiikista, josta löytyvät laidasta laitaan niin valssit (normaalitempoiset kuin hitaatkin), humpat, tangot, jenkat, polkat, masurkat, sambat, foxit, cha-chat, jivet, twistit, beat ja rumba. Tutut kappaleet vievät varmasti yleisön mennessään.

Meidän kanssamme on helppo asioida ja sovituista asioista pidetään kiinni. Keikkailemme kattavasti Etelä- ja Keski-Suomen alueilla noin 250km säteellä Hyvinkäältä, sekä sovittaessa kauempanakin.

Laita viestiä ja suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteen sopiva kokonaisuus!
Bändi
Perinteinen tanssimusiikkiValssiHumppaTangoJenkkaSambaCha-chaJiveTwistRumbaPolkkaMasurkkaFoxBeat
Sijainti:
Hyvinkää
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Keikkojen hinnoittelu räätälöidään tapauskohtaisesti, kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tanssiorkesteri Sirkka ja Velikullat