Revoltti Experience

Revoltti Experience on perustettu vuonna 2006 palavasta intohimosta tapahtumamarkkinointia kohtaan. Tuottamme ja ideoimme mieleenpainuvia tapahtumia, joilla erotut, säväytät ja vaikutat pysyvästi. Luomme tapahtumia, joilla on tarina ja tarkoitus. Oli kohderyhmäsi sitten kuluttajat, henkilöstö tai yritykset, tuotamme käänteentekeviä tapahtumaelämyksiä aivaimet käteen periaatteella aina ideasta toteutukseen.

Palvelupakettimme sisältää konseptoinnin ja ideoinnin sekä koko tilaisuuden sisällön suuunnittelun vaikuttavalla draaman kaarella. Kauttamme hoituu myös tilaisuuksien rakenteet, valaistus, audiovisuaalinen toteutus, somisteet sekä tietysti ammattitaitoinen henkilökunta. Tiimimme on toteuttanut satoja vaativiakin toteutuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Revoltti toteuttaa lisäksi myös virtuaali- ja hybriditapahtumia, jotka ovat aidosti kokemuksellisia ja vuorovaikutuksellisia. Revoltti Virtual Experience vie tuotteesi, palvelusi tai tapahtumasi onnistuneesti digitaaliseen maailmaan. Yhdistämme parhaat puolet perinteisestä ja uudesta tavasta toteuttaa tapahtumia sekä kohtaamisia. Aktivoimme ja sitoutamme tapahtumassasi kävijät niin paikan päällä kuin verkossa virtuaalitapahtumana tai livestreamin välityksellä. Taidokkaasti järjestetyllä tapahtumalla luot ainutlaatuisen tunnelman ja vahvistat viestiäsi kohderyhmässäsi.

Teemme sinulle tarjouksen toteutuksesta joka ei vielä sido mihinkään, ole siis rohkeasti yhteydessä, palvelemme sinua mielellämme!
Tapahtumatuotanto
VirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatHenkilöstöjuhlatLanseerauksetMessutLehdistötilaisuudetAsiakastilaisuudetSeminaaritKonsertitYleisötapahtumatWebinaaritYksityistilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kaikki toteutukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Ole yhteydessä ja kerro toiveistasi – Revoltti Experience kokoaa kasaan parhaan tiimin toteuttamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan toteutuksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Krista von Schantz
Revoltti Oy