RajuLive

RajuLive on mediatuotantoyhtiö, joka on erikoistunut monipuolisten media- ja kuvapalveluiden tuottamiseen yrityksille ja tapahtumiin. Toimintamme nojaa kahteen vahvaan erilliseen, mutta tiivistä yhteistyötä keskenään tekevään, kivijalkaan:

  • Mediatuotantopalveluihin kuuluvat niin brändi- kuin mainosvideot, dokumentaariset videot, animointi, äänimainostuotanto, valokuvaus sekä graafiset palvelut.

  • Livetuotannot taas käsittävät striimaukset, virtuaali- ja hybriditapahtumat sekä muut tapahtumien kuvapalvelut, kuten skriinaukset, after moviet sekä grafiikka- ja sisällöntuotannot.

RajuLiveltä voit tilata palveluita joko avaimet käteen -toteutuksina tai voimme hoitaa vaikka vain kuvauksenkin. Olemme tehneet tuhansia onnistuneita videotuotantoja eri kanaviin ja käyttötarkoituksiin ja osamme skaalata palvelumme asiakkaan kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi.

Meidän kautta saa ostettua myös sisaryhtiömme Rajupajan ja sen omistaman Vuokrakalusteen palveluita. Tapahtuma- ja esitystekniikat sekä vuokrakalusteet ja -somisteet yhdistämällä meiltä saa kaikki tapahtumiin tarvittavat palvelut vaivattomasti ja turvallisesti yhden luukun periaatteella.

Lue alta lisää RajuLiven palveluista ja kysy tarjous juuri teidän tarpeidenne pohjalta!
Valo- ja videokuvaaja
YrityskuvausYritystapahtumatVideotuotannotStriimausMainosvideotIlmakuvausAftermovieLivelähetys
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
LIVELÄHETYS

Korona-aika on opettanut kaikki osallistumaan tapahtumiin myös verkon yli. Esitysten pitäminen tai kuunteleminen ei vaadi nykyään enää matkustamista, vaan tapahtumat voidaan tehdä joko kokonaan tai osittain verkossa.

Meille striimauspalvelu on enemmän kuin vain livelähetys, se on elämys. Osallistava kokemus, jonka tunnelma välittyy niin paikan päällä yleisöllesi kuin verkon toisella puolella oleville. Striimaus voi olla ikimuistoinen juhlatilaisuus, tähtiluokan konsertti, monipuolinen seminaari tai vaikka yhteisöllesi luotu visuaalisesti näyttävä tapahtuma. Toteutamme yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden sinun ideoistasi ja tarpeista sekä olemme tukenasi ennakkovalmisteluista jälkitoimiin asti. Takaamme laadullisesti ja teknisesti toimivan livelähetyksen alustalla, joka on sopiva kohderyhmällesi niin julkisena lähetyksenä kuin yksityisenä. Lisäksi sinulle jää livelähetyksestä tallenne, joka mahdollistaa sen jakamisen eteenpäin sekä katsojan palaamisen tallenteen ääreen silloin kun heille sopii.

Suora lähetys eli striimi, livestream tai webinaari tapahtumasta toimii kaikilla päätelaitteilla, missä vain. Livelähetys voidaan tehdä myös monikameratuotantona ja lähetykseen voidaan sisällyttää mm. grafiikkaa, tekstiä, kuva kuvassa -palvelu, Twitter-seinä ja chat-ruutu. Yhtenä lähetysalustavaihtoehtona meillä on oma LiveKatsomo.fi -palvelumme, mutta teemme lähetyksiä myös mihin tahansa muille alustoille.


TAPAHTUMAKUVAUS

Hieno livetapahtuma ja paljon ainutlaatuisia asioita - varmista, että kaikki näkevät ja kokevat kaiken sekä paikan päällä että myös jälkikäteen!

Tapahtuman koosta riippuen paikalla on yksi tai useampi kamera ja kuvaa voi seurata paikan päällä LED-screeneiltä, valkokankaalta tai televisioista. Myös Livelähetys ja vaikka Twitter-seinä onnistuu. Kuvattu materiaali voidaan myös tallentaa ja siitä voidaan editoida asiallinen tapahtumakooste tai enemmän fiilistelevä AfterMovie.

Kokemusta meiltä löytyy pienistä seminaareista ja juhlista aina suuriin gaalatilaisuuksiin saakka. Ja kaikki ovat niin olleet taltioinnin arvoisia!


YRITYS- JA MAINOSVIDEO

Vaikuttava brändifilmi tai esittely-/mainosvideo on yrityksesi käyntikortti. Laadukkaalla toteutuksella ja tarkkaan mietityllä tarinalla annat hyvän ensivaikutelman, erotut eduksesi ja jäät mieleen. Hyvä video on kekseliäs, vaikuttava ja teknisesti laadukas – ja sellaisia RajuLivessä tehdään!

Yritysvideo voi olla myös tuote- tai palveluesittely, ohje- tai opastusvideo, henkilöstön esittely tai vaikka yrityksen sisäiseen käyttöön tarkoitettu koulutusvideo.

Videotuotanto käsittää kaiken käsikirjoittamisesta ja suunnittelusta aina editoinnin viimeiseen viilaukseen ja videon julkaisuun asti. Sinulla voi siis olla oma idea ja visio jo valmiina, mutta se ei ole välttämätöntä. Videot tehdään aina oman yritysilmeenne mukaiseksi ja tarvittaessa siihen saadaan mukaan animointia, grafiikkaa, ilmakuvausta tai vaikka ammattinäyttelijä tai -spiikkaaja.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
RajuLive