Ohjelmamyynti.fi

Ohjelmamyynti.fi tarjoaa esiintyjät tapahtumiin laajasti eri puolilla Suomea. Taitava esiintyjäkaarti pitää sisällään niin muusikoita, juontajia, kouluttajia, koomikoita, näytelmiä, tanssijoita ja taikureitakin.

Ohjelmatoimistolta tilaat kokeneet esiintyjät kaikenlaisiin tilaisuuksiin vaivattomasti. Polttarit, synttärit, häät, pikkujoulut, tyhy-ohjelmat ja muut tapahtumat sekä yritystilaisuudet onnistuvat näppärästi – virtuaalitapahtumia tietenkään unohtamatta.

Haluatko esimerkiksi antaa ystävällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa työkaverillesi ikimuistoiset onnittelut merkkipäivänä? Tai haluatko tilata ystäväsi häihin tervehdysvideon hänen suosikkiesiintyjältään? Voit tilata Ohjelmamyynti.fi:n esiintyjien uniikit videotervehdykset tai etäesiintymiset minne tahansa Suomeen. Monilla esiintyjistämme on myös mahdollisuus osallistua yritysten ja yhdistysten etäneuvotteluihin piristämään asiapitoisia tilaisuuksia.

Kaikissa esiintymisissä otetaan huomioon tilaisuuden luonne sekä henkilö ja tahot, jota halutaan ilahduttaa tai huomioida. Ohjelmatoimistosta tilatut esiintymiset, etäkeikat ja videotervehdykset ovat siis aina uniikkeja ja juuri sinun toiveidesi pohjalta suunniteltuja.

Kerro minkälaista tilaisuutta suunnittelet – Ohjelmamyynti.fi löytää esiintyjät tarpeisiisi! He auttavat sinua luomaan tapahtuman, joka jää varmasti osallistujien mieleen.
Tapahtumatuotanto
EsiintyjätTaikuritTanssijatJuontajatKoomikotMuusikotEtäesiintymisetVideotervehdyksetKoulutuksetValmennuksetTyhy-ohjelmatBilebändit
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti toivotun palvelun ja kokonaisuuden mukaan. Laita viestiä ja kerro toiveistasi – suunnitellaan juuri teidän näköinen kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Ohjelmamyynti.fi