Miia Huitti

Inspiroiva ja osaava stressivalmentaja palveluksessasi! Stressi on monisäikeinen juttu ja se vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen. Minun intohimonani on innostaa ihminen ottamaan itse vastuuta hyvinvoinnistaan, oivalluksien ja helppojen työkalujen kautta.

MITÄ LUENTO SISÄLTÄÄ?
Herättelevä luento (0,5-2h), joka sisältää sopivasti faktaa stressistä, inspiroivia arjen esimerkkitarinoita ja kokemuksia, useita helppoja stressinhallintaharjoituksia sekä osallistavaa keskustelua.

Osallistujat oivaltavat, mitkä tekijät laukaisevat juuri heidän stressireaktioitaan niin töissä kuin vapaa-ajallakin ja saavat käytännön vinkkejä parantaa palautumista ja lisätä voimavaroja arkeen.

Tämä luento on kokemus, joka herättää tunteita ja josta riittää keskusteltavaa pitkäksi aikaa.

Luento räätälöidään työyhteisöllenne ajankohtaisen teeman ympärille aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta (esim. työhyvinvointi, etätyö, työn ja vapaa-ajan suhde, itsensä johtaminen, oman johtajuuden kehittäminen, hyvinvoinnin johtaminen, vuorovaikutustilanteet, tulevaisuusjohtaminen)

Luennot toteutetaan tällä hetkellä pääasiassa etäyhteydellä esim. Zoomilla tai Teamsilla.
Puhuja
StressiStressinhallintaTyöhyvinvointiHyvinvointi
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
  • Luentopalkkio Tampereen seudulla tai etäyhteydellä: 1950 €
  • Luentopalkkio 2 h etäisyydellä Tampereelta: 2200 €
  • Luentopalkkio yli 2 h etäisyydellä Tampereelta: 2450 €

Hinnat sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen, palautekyselyn sekä 100% tyytyväisyystakuun. Hintoihin lisätään alv 24%. Suosittelen seurantakyselyä 2-3 kk kuluessa luennosta.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Miia Huitti