Laura Karppanen Photography

Olen Laura Karppanen, intohimoinen valokuvaaja Helsingistä. Aloitin urani valokuvaajana 2015 ja siitä lähtien olen toteuttanut kuvauksia muodin merkkien, vaikuttajien, yritysten sekä yksityisten henkilöiden kanssa. Olen erityisesti toiminut kuvaajana monien yritysten sekä heidän tapahtumiensa parissa.

Saan inspiraationi erilaisista ihmisistä ja tapahtumista. Kuvatessani haluan tuoda esiin raikkaan valaistuksen sekä heijastaa iloisen ilmapiirin myös kameran läpi kuviini. Kanssani on helppo työskennellä ja rennolla tyylilläni pystyn tuomaan ihmisten parhaat puolet esiin kuvissa.

Kun haluat mutkattomia kuvauspalveluita sekä korkea laatuisia kuvia verkkoon tai printattavaksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarvitsetko esimerkiksi valokuvia tai digitaalista sisältöä yrityksesi nettisivuille tai uuteen printattuun myyntilehtiseen? Tarjonnastani löydät uniikit ja personoidut palvelut, jotka soveltuvat juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin.

Jos sinulla on jokin idea mielessä, laita rohkeasti viestiä tulemaan! Katsotaan yhdessä mitä mahtavaa saamme luotua. Toimin koko Pääkaupunkiseudun alueella.
Valokuvaaja
YritystapahtumatMainoskuvausKaupallinen valokuvausVaikuttajatYrityksetYksityisasiakkaat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Toteutan uniikit ja personoidut kuvauspalvelut, jotka soveltuvat juuri teidän tarpeisiin ja budjettiin. Kuvauksien hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti projektin laajuuden mukaan, kysy tarjous!

Kaupallinen kuvaus
Olen erikoistunut kaiken tyyppisiin kaupallisiin valokuvauksiin. Pystyn auttamaan yritystäsi saavuttamaan visuaalisen identiteetin mainoskuvien, yrityspotrettien sekä tuotekuvien välityksellä.

Tapahtumakuvaus
Etsitkö jotakuta auttamaan erityisten hetkien ja tunteiden ikuistamisessa luonnolliseen tyyliin? Laita viestiä ja kysy lisää palveluistani!

Tavoitteenani on aina tarjota korkea laatuisia valokuvauspalveluita asiakkailleni kaikilta aloilta, kilpailukykyiseen hintaan.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Laura Karppanen