Kuvaaja Mika Poutala

Mä olin 16 vuoden ajan ammattiluistelija, josta olen sittemmin siirtynyt muun muassa valo- ja videokuvauksen pariin. Toteutan tiimini kanssa monipuolisesti erilaisia medioiden sisältöjä niin someen kuin perinteisempäänkin mediaan.

Tämän päivän sisällöntuotanto on paljolti siirtynyt videon muotoon. Videot ovat puhuttelevia, vaikuttavia ja niissä saa lyhyessä ajassa viestin perille kiinnostavasti ja innostavasti (jos tietää mitä tekee). Olen itse tehnyt videoita sosiaaliseen mediaan ja telkkariin jo yli kymmenen vuoden ajan, sekä mulla on huippu tiimi mukana tuotannossa.

Jos et tarkkaan tiedä mitä ja miten, niin jätä se meidän huoleksi. Me teemme vaikka koko toteutuksen avaimet käteen periaatteella. Toisaalta, jos sinulla on selkeä visio, niin voimme myös tehdä pelkän kuvauksen ja editoinnin sinun ideasi ja suunnittelun pohjalta.

Työn laatu on valmista vaikka valkokankaalle, joten tulet varmasti erottautumaan kilpailijoistasi sosiaalisessa mediassa. Meidän kautta siis voit tilata sekä videot, että valokuvauksen.

Mun tiimistä löytyy lisäksi ammattilaisia, jotka on erikoistunut juuri some- sekä vaikuttajamarkkinointiin. Mainosten kohdentaminen juuri oikean tyyppisille asiakkaille on kaiken lähtökohta. Tänä päivänä sosiaalinen media mahdollistaa todella yllättäviäkin tekniikoita löytämään nämä oikeat kohderyhmät juuri sinun tuotteillesi.

Onko teillä tulossa uuden tuotteen lanseeraustilaisuus tai muu tapahtuma, josta haluaisitte materiaalia medioihinne? Tai markkinointinne kaipaa muuten boostia kuvapuolella? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Valo- ja videokuvaaja
Median sisällötSisällöntuotantoPromokuvausSosiaalinen mediaVaikuttajamarkkinointi
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan kuvauskohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kerro toiveistanne ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mika Poutala