Kukkakauppa Villiviini

Kukat viimeistelevät juhlan.

Kukkakauppa Villiviini touteuttaa unelmia ja luo kukilla kaunista juhlatilaan. Villiviinin floristit loihtivat upeat kukka-asetelmat ja vuokraavat kauniit somisteet monenlaiseen, pieneen ja suureen juhlaan sekä tapahtumaan.

Oli kyseessä asetelmat häihin, syntymäpäivät, ristiäiset tai polttariporukan kukkaseppeleet, puhumattakaan yritystapahtumista, -juhlista, henkilökunnan muistamisesta kukilla – kaikki hoituu vankalla ammattitaidolla.

Vuosien kokemuksella Kukkakauppa Villiviinin florsistit etsivät laadukkaat leikkokukat, ja joko yhdessä asiakkaan kanssa tai antamalla heille vapaat kädet suunnittelevat upean kokonaisuuden suuriinkiin tapahtumiin ja merkittäviin hetkiin.

Villiviiniltä vuokraat myös erilaisia näyttäviä kukkakaaria, jotka somistetaan aidoilla leikkokukilla, laadukkailla silkkikukilla, tai heinillä ja kuivakukilla. Somistekaarella saat juhliin upean monikäyttöisen taustan esimerkiksi valokuvausta varten. Somistepuolelta löytyy vuokrattavaksi myös kynttilänjalkoja, tuikkukippoja, kaitaliinoja, maljakoita ja asetelmia.

Kukkakauppa Villiviini toimittaa ja asentaa kukat ja somisteet juhlapaikalle Päijät-Hämeen alueella - tarvittaessa muuallakin - ja noutaa ne pois. Olethan rohkeasti yhteydessä, ja kysy lisää!
Somisteet
KukatKukka-asetelmatLeikkokukatKuivakukatKuvausseinätKukkakaaretSomisteetKoristeetKynttilänjalatTuikkukipotMaljakotKaitaliinat
Sijainti:
Lahti
Toiminta-alue:
Lahden alue
Olethan rohkeasti yhteydessä, ja kysy Kukkakauppa Villiviiniltä tarjous. Hinnat määritellään tapahtumakohtaisesti.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kukkakauppa Villiviini