Kipinät-kuoro

Kipinät on valovoimainen rytmimusiikkiin keskittyvä kuoro, joka elää rakkaudesta musiikkiin ja yhdessä laulamiseen.

Jyväskylässä Suomalaisella musiikkikampuksella kytevä Kipinät on populaarimusiikkiin suuntautunut sekakuoro, joka vaalii uudella raikkaalla tavalla suomalaista kuoroperinnettä. Pop- ja jazzmusiikin lisäksi kuoro haluaa levittää maailmalle kuoroimprovisaation ilosanomaa. Kollektiivia johtaa sen perustaja Kaisa Halmemies.

Kipinät on perustettu tuomaan Jyväskylän ansiokkaalle kuorokentälle korkeatasoista kevyttä kuoromusiikkia. Kuoron ensiesiintyminen oli keväällä 2018 ja säännöllinen toiminta käynnistyi heti syksyllä.

Kesäkuussa 2019 Kipinät palkittiin korkeimmalla mahdollisella tunnustuksella eli kolmella kultaleimalla vokaalimusiikin festivaali Tampereen Sävelen kansainvälisessä kuorokatselmuksessa.

Sittemmin kuoro on tullut laajemmalle yleisölle tutuksi mm. Radio Suomipopilla Antti Tuiskulle, Mikael Gabrielille, Hovimuusikko Ilkalle ja Elastiselle järjestetyistä kuoroyllätyksistä. Keväällä 2020 Kipinät teki uuden aluevaltauksen ja julkaisi kaksi virtuaalimusiikkivideota, jotka ovat keränneet suosiota sosiaalisessa mediassa.

Keväällä 2021 kuoro oli mukana MTV3:n Talent Suomi -ohjelmassa, jossa se eteni yleisöäänin semifinaaleihin saakka ja sai tähtituomareilta ylistävää palautetta.

Kipinät on tilattavissa esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin häistä yritystapahtumiin ympäri Suomen. Laulamme monipuolisesti rytmimusiikkia ja luomme kuoroimprovisaatiolla uniikkeja teemaan sopivia teoksia. Tilaajana toiveesi ovat aina esityksemme suunnittelun ja toteutuksen ydin.

Kaipaisitko tapahtumaasi menevää groovea ja säväyttäviä harmonioita? Laita viestiä ja tilaa kuoro keikalle!
Kuoro
PopKuoroimprovisaatioJazz
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kuorossa on kokonaisuudessaan 45 henkeä, mutta keikkoja on mahdollista toteuttaa myös pienemmillä porukoilla aina min 5 henkeen saakka.

Sovimme jokaisesta esiintymisestä erikseen, mutta tässä muutamia hintaesimerkkejä:

  • Pienen lauluryhmän muutaman kappaleen esiintyminen alkaen 400€
  • Koko kuoron esiintyminen alkaen 700€
  • Koko kuoron konsertti alkaen 2000€

Jyväskylän ulkopuolisiin esiintymisiin lisäämme matkakulut.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Kipinät-kuoro ry