Karolina Blom

Etsitkö tapahtumaasi huippu juontajaa? Karolina Blom tarjoaa vuosien juontokokemuksella tilaisuudet sujuvasti ja sydämellä!

Juontajan tehtävä on informaation jakamisen lisäksi, tuoda tapahtumaan eloa ja tunnelmaa. Juontajana Karolina on selkeä, innostava, improvisaatiokykyinen, ja tuo omalta osaltaan tapahtumaan lisäväriä ja energiaa. Hän myös innostuu ihmisistä, heidän tarinoistaan ja sekä uusista kohtaamisista.

Karolinalta löytyy kokemusta niin juontajana, teatterintekijänä, ääninäyttelijänä, valmentajana kuin sairaalaklovnina ja kulttuurituottajana. Esiintyminen monessa muodossa on siis enemmän kuin tuttua ja lavea työmaa on mahdollistanut useiden projektien kanssa toimimisen.

Karolina on myös saanut vuosien varrella työskennellä hyvin erilaisten ihmisten ja monipuolisten työyhteisöjen parissa. Tätä kautta hänen vahvuuksiksi ovat kehittyneet ovat ihmistuntemus, joustavuus, innostavuus ja improvisaatiokyky.

Juontokeikkoja Karolina tekee hyvin laidasta laitaan: aina kauppakeskusten juonnoista jätelaitoksen peruskiven muuraustilaisuuteen – sekä kaikkea tästä väliltä pikkujouluista ja seminaareihin. Hän sijaitsee itse Salossa, mutta keikat onnistuvat ympäri Suomen!
Juontaja
JuontajaValmentajaTeatterintekijäÄäninäyttelijäKulttuurituottaja
Sijainti:
Salo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Laita viestiä ja kerro millaista juontoa kaipaisit tilaisuuteesi, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Karolina Blom