Karoliina Jarenko

Etsitkö innostavaa puhetta organisaationne uudistamiseen? Pohditko, miten saisitte vahvistettua oppimisnälkäistä kulttuuria? Tai mietitkö, mitä tämä kaikki puhe itseohjautuvuudesta tarkoittaa ja pitäisikö teidänkin tarttua siihen jollain tavalla?

Jos vastasit kyllä, olethan yhteydessä niin jutellaan lisää! Puheenvuorojani sanotaan innostaviksi ja esiintymistyyliäni energiseksi. Olen se tyyppi, joka pyydetään puhumaan kaksipäiväisen seminaarin toisen päivän aamuun! :) Yhdistän tiedettä ja tarinoita ja puhun hyvästä bisneksestä ja hyvästä elämästä samassa lauseessa. Valmennan, konsultoin ja puhun. Autan organisaatioita siirtymään tulevaisuuteen.

Kurkkaa alta lisää ja laita viestiä!

**************************************************************************************************

Puheenvuoroistani ja valmennuksistani sanottua:

"Karoliina Jarengon luento oli paras, mielenkiintoisin ja ajatuksia herättävin luento missä olen koskaan ollut. Suuret kiitokset!”

“Karolina Jarenko piti aivan mielettömän kiinnostavan puheenvuoron ihmisten johtamisesta.”

“Erinomainen ja asiantunteva ote asiaan. Innostava puhetyyli!”

“Jatka samaan malliin, sinua on mukava kuunnella”

“Esittäjällä erittäin positiivinen asenne aiheeseen, mikä tarttuu kuulijoihin”

“Mahtava puheenvuoro!”

"Parasta koulutuspäivässä oli Karoliinan osuus. Se oli innostava ja kiinnostava, tulevaisuuteen katsovaa luennointia. Kouluttaja oli kunnolla elossa ja innostunut tulevaisuudesta."

"Erittäin mukaansatempaava ja energinen luento, täyttä asiaa ja oivallisesti kiteytetty! Tällaista lisää!"
Puhuja
Uuden työn puuhanainenItseohjautuvuuden puolestapuhuja ja kriitikkoTulevaisuuden johtajien sparraajaBarbapapa-organisaatioiden äitiOppimisnälkäisten kulttuurien muotoilija
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Puheenvuorojen ja valmennusten hinnat n. 3000€. Laita viestiä ja jutellaan lisää teille sopivasta kokonaisuudesta!

Puheenvuorot
Isot lavat, pienet lavat, rakastan niitä kaikkia! Nörtti hakee tieteestä potkua, konsultti rakastaa menestyksen case-tarinoita, aktivisti huutaa maailman muutosta, ihminen rakastaa elämänmakuisuutta ja huumoria.

Johtamisvalmennukset
Joku viisas joskus totesi, että johtamisvalmennukset ovat kuin suihku: kertakäynti eri riitä, vaan itsensä pitää altistaa niille jatkuvasti. Johtamisessa korostuu sen psykologinen puoli ja toisaalta johtamisjärjestelmän uudelleen muotoilun dynaamisemman organisaation tarpeisiin. Mieluiten rakennan kanssanne lähijohtajille valmennuksen, jonka osana kehitetään johtamiskäytänteitä ja osallistetaan myös työntekijät valmennuksen teemojen käsittelyyn.

Konsultointi
Miten kulttuurin pitää muuttua, jotta strategianne on mahdollista toteuttaa? Miten oppimista johdetaan 2020-luvun oppivassa organisaatiossa? Minkälainen itseohjautuvuuden muoto teille sopii? Mikä on tehokkain tapa tehdä nämä muutokset? Selvitetään yhdessä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Karoliina Jarenko