JyväsMedia

Haluatko järjestää tilaisuutesi laadukkaasti ja vaivattomasti? Moderni äänentoisto, valaistus ja musiikki ovat tärkeä kokonaisuus onnistuneiden tapahtumien ja juhlien järjestämisessä! monipuolisella showtekniikalla luodaan tunnelma ja oikeinmitoitetulla äänentoistolla tapahtuman jokainen vieras kuulee puheet sekä nauttii musiikista.

Jyväs Media vuokraa ammattistandardit täyttävät laitekokonaisuudet yleisö- ja yritystapahtumiin, konsertteihin, messuille, kisoihin, häihin, karaokeiltamiin tai esimerkiksi pienimuotoisempiin puhetilaisuuksiin - ympäri Suomen. Heidän kauttaan löydät myös yleisötuolit, tapahtumatelineet, DJ-trussipöydät ja akustiikkaverhot kokonaisvaltaiseen pakettiin.

Jyväs Media toteuttaa lisäksi kiinteät ääni- ja valo-kaluston kartoitukset, toimitukset ja huollot. Samasta osoitteesta varaat myös juhla-DJ:t, karaoket sekä muut esiintyjät, jotka viihdyttävät vieraita tilaisuuden ajan. Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja toteuttaa ratkaisut laadukkaasti alusta loppuun.

Jyväs Median kokonaisratkaisuilla säästät sekä aikaa että rahaa. Pienimpien puhetilaisuuksien tekniikka voi onnistua hienosti muutamalla kaiuttimella ja mikrofonilla, kun taas suurempi tapahtuma saattaa edellyttää kattavampaa äänisuunnittelua useissa eri tiloissa. Pakettiin voi kuulua esimerkiksi esitysten reaaliaikaista kuvansiirtoa toiseen tilaan, kuvan projisointia tai tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten valaistus tai FogScreen, luomaan tilaisuuteesi juuri oikeanlaisen tunnelman.

Toteutetaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!
Ääni- ja valotekniikka
ÄänitekniikkaValotektiiikkaFogScreenTapahtumatekniiikka
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan toivotun kokonaisuuden mukaan. Kerro toiveista tilaisuuteen ja räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Jyväs Media Oy