JTP Media

JTP Median takana 38-vuotias helsinkiläinen rento, rohkea ja moniulotteinen valokuvaaja ja videokuvaaja. Jos haluat taltioida tärkeän päiväsi, tapahtumasi tai esitellä yrityksesi tuotteen, laita rohkeasti viestiä ja sovitaan sopiva valokuvauspaketti!

Tuotteisiini kuuluu mm. hääkuvaus, tapahtumakuvaus, dokumentaarinen kuvaus, videokuvaus, editointi, videoeditointi ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti. Toteutan lisäksi muun muassa henkilöstö-, mainos-, tuote- ja kiinteistökuvauksia.

Valokuvaajana haluan näyttää asioita, joita ei tavallisesti ohimenevässä tilanteessa huomaa. Haluan ikuistaa katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ja tallentaa ilmeet, herkätkin tunnetilat ja korvaamattomat muistot.

Olen suorittanut erilaisia kuvauksia monille yrityksille kuten, Sanoma Media Finlandille, Arctic Startupille, Soundille ja X-tremelle. Olen kuvannut lukuisia häitä ja hääpareja omannäköisissään ympäristöissä. Kuvaan myös ammattimaisia videoita, joita yhä useammat asiakkaani tällä hetkellä toivovat.

Olen ennakkoluuloton ja rohkea enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa. Osaan kohdata ihmiset lämmöllä ja rennosti kuvaustilanteissa, joita moni saattaa jännittää. Kurkkaa ylhäältä toteutuksiani ja kysy lisää!
Valo- ja videokuvaaja
HääkuvausStudiokuvausTapahtumakuvausKiinteistökuvausAsuntokuvausMainoskuvausVideokuvausEditointiHenkilöstökuvausTuotekuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla muutamia esimerkkejä hinnoittelusta ja minkälaisia kokonaisuuksia on tarjolla. Kaikki hinnat ALV 0.

Tapahtumakuvaus
  • Ensimmäinen tunti 200€, jonka jälkeen 100€ / h
  • Juhlakuvaus 100€ / h
  • Konserttikuvaus 100€ / konsertti (max 60 min setti)

Hääkuvaus
  • Portretit miljöössä 350€
  • Vihkiminen ja potretit 500€
  • Kirkko, juhla ja portretit 1200€
  • Koko päivän dokumentaarinen häävalokuvaus sisältäen valmistautumiset 1600€
  • Häävideo 150€ / tunti

Videokuvaus
  • 150€/tunti

Kysy lisää yksityiskohdista ja pakettien sisällöistä! Myös muita kokonaisuuksia on mahdollista toteuttaa ja paketteja muokata.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Janne Pappila
JTP Media