Jose Ahonen

Ajattele kuin mentalisti.

Jose Ahosen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Hän on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin ja esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään aina kohderyhmälle sopiviksi!

”Kuinka ajatuksia luetaan” on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.

Jose ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontoihin sisältyy myös vuorovaikutteisia mentalismi temppuja ja juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa.

Jose Ahonen kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää.
Puhuja
TaikuriMikroilmeetVuorvaikutusKehonkieliKoulutuksetMentalisti
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Esimerkkejä Josen luentojen ja valmennusten aiheista:

  • Tehokkaampaa vuorovaikuttamista, funktionaalista empatiaa.
  • Mentalistisia tekniikoita tavallisille ihmisille
  • Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
  • Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
  • Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
  • Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
  • Kuinka motivoida tehokkaasti?

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Keynote.fi