Johanna von Hertzen

Laulaja, esiintyjä, tuottaja.

Johanna von Hertzen on päättäväinen artisti sekä vahva esiintyjä, jolle sanoitus ja tulkinta ovat tärkeimmät osat hänen musiikkiaan. Tunnistettava merkit sanoituksissa sekä omanlainen soundi mahdollistavat musiikkigenret laidasta laitaan.

Johanna "JoJo" von Hertzen on laulaja-lauluntekijä sekä tapahtumatuottaja Helsingistä, jolle musiikki on ollut tärkeä osa elämää jo lapsuudesta lähtien. Matkustaessa saksofonisti isän keikkojen mukana, rakkaus musiikkia kohtaan syntyi jazzin kautta muuhun musiikkiin. Lukiessa kirjailija-äidin tekstejä, myös intohimo luovaa kirjoittamista kohtaan heräsi.

Johannan lyriikoita onkin kuvailtu "sanoituksiksi, joita ei ole keksitty. Ne on täytynyt elää". Debyytti albumi "Kasuaali", joka julkaistiin huhtikuussa 2020, on bändivetoista pop rockia. Sen sisältö on rohkeaa, herkkää sekä tunteikasta. Bändiin kuuluu Johannan lisäksi Sami Selei, Sam Keys, Aki Pommelin sekä Tuukka Hanhiniemi.

Johanna tekee keikkoja niin soolona, duona, triona kuin koko bändinkin voimin. Bändistä erityisen tekee, se että kaikki jäsenet myös laulavat, joten heiltä taipuu niin popit ja rockit kuin räpitkin. Mukana myös Johannan omaa tuotantoa.

Ohjelmisto on pitkälti räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan ja kappaleet onnistuu sekä suomeksi että englanniksi. Bändin meininki ei varmasti jätä ketään kylmäksi – meiltä löytyy niin festarikokoista energiaa kuin tunnelmaa pienempiin tilaisuuksiin!

Keikat onnistuvat myös striimattuna yhteistyössä SemiLiven kanssa. Kysy lisää!
Artisti
PopRock
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Meillä on vahva kokemus myös tapahtumatuotannoista, joten meidän kanssa onnistuu helposti suuremmatkin kokonaisuudet ja paketit. Meidän kautta hoituu keikan lisäksi myös äänentoisto ja valot sekä halutessanne muuta ohjelmaa ja juonnot.

Kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Johanna von Hertzen