Infinite Stories

Infinite Stories toteuttaa hää-, juhla- ja tapahtumakuvauksia. Varattavissa yksityishenkilöiden ja yritysten tapahtumiin juhlien koosta riippumatta. Oli kyseessä pienen yrityksen pikkujoulut tai sadan vieraan hääjuhla, ole yhteydessä! Yritysreferensseinä mm. EY, Heureka, VTT, Bulevardin klinikka ja ABL-Laatat.

Kameran takana toimii Pavel:

"Takana on jo yli sata juhlaa ja yritystapahtumaa, mutta olen joka kerta aivan yhtä innoissani uudesta mahdollisuudesta ikuistaa teidän tarinaanne. Hääjuhlista osaan löytää ne herkimmät, iloisimmat hetket ja yritystapahtumissa jälkeni on tyylikkään moderni.

Pyrin siihen, etten missään nimessä ole aidon tunnelman tiellä. Moni asiakkaani kehuukin, miten huomaamattomasti olen onnistunut kuvaamaan heille arvokkaita hetkiä ja miten rennosti potrettien ottaminen onnistuu.

Jos siis olet ollut viimeksi kameran edessä koulukuvauksissa, ei hätää! Annan teille kaikkeni, jotta kuvista tulisi juuri teidän kaltaisia."

Tutustu tarkemmin kuviini ja asiakkaiteni kuvauskokemuksiin täältä: https://www.infinitestories.fi/
Valokuvaaja
HääkuvauksetTapahtumakuvausPotretitPerhekuvausParikuvausHenkilökuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hää- tai juhlakuvaus: ensimmäinen tunti 290€, seuraavat tunnit 120€

Luomme yhdessä juuri teille sopivan hääpaketin. Voitte tilata lyhyen potrettisession tai dokumentaarisen valokuvauksen vaikka koko päiväksi. Saatte tilaisuudesta nettigallerian, jonka voi lähettää myös vieraille. Jokainen tunti sisältää 30-60 kuvaa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä matkakulut pk-seudulla. Kuvien toimitusaika 3-5 viikkoa.

Yritysten tapahtumakuvaus: ensimmäinen tunti 230e (alv. 0%) ja seuraavilta 120e/h (alv 0%). Tapahtumiin pk-seudun ulkopuolella lisätään matkustuskulut.

Lisää hinnoittelusta täältä: https://www.infinitestories.fi/hinnasto

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Pavel Tcherenkov
Infinite Stories