Ilari Hämäläinen & Ice Eye Band

Ilari Hämäläinen on artisti, joka nitoo yhteen suomenkielisen iskelmän ja rockin. Hänet valittiin the Voice of Finlandin valovoimaisimmaksi laulajaksi vuonna 2016, ja miehen matka onkin kulkenut useiden tunnettujen artistien taustayhtyeistä energiseksi sooloartistiksi, joka on hypännyt teatterilavoillakin muun muassa itse Baddingin saappaisiin.

Ilarin VALO & VARJO -kaksoisalbumi on hieno esimerkki siitä, että musiikkia voi tehdä monella tapaa. Kun toinen albumeista on artistin omaa käsialaa, ja toinen taas esittäjälleen tärkeitä lainakappaleita, voidaan erottelu cover-artistin, sekä omaa musiikkiaan esittävän artistin välillä hetkeksi unohtaa.

Ice Eye bändi puolestaan koostuu neljästä ammattimuusikosta, joihon kuuluu Ilarin lisäksi, Lauri Hämäläinen (basso), Samuli Federley (kitara) ja Ville Siuruainen (rummut). Soitamme omaa materiaalia, jota löytyy niin suomen kuin englanninkielisenä kuin coverkappaleitakin. Ice Eyen musiikkia voi kuvailla melodiseksi rockiksi suurine kertosäkeineen.

Keikkamme ovat energisiä niin kuin musiikkimmekin ja soitamme kaikentyyppisissä tilaisuuksissa. Uusi levy on työn alla ja ohjelmistoa on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy lisää!
Bändi
RockPopIskelmäCover
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Ilari Hämäläinen & Ice Eye Band