Duo Alli & Samuli

Ihanan herkkää tunnelmointia vai bileet, jossa kaikki tanssii? Sinä päätät, me toteutetaan!

Duo Alli & Samuli on helsinkiläinen ammattimuusikoista koostuva kokoonpano, joka takaa tilaajalle eheän ja aitoa karismaa huokuvan esityksen. Usean vuoden keikkakokemusta on kertynyt niin häistä, syntymäpäiväjuhlista, valmistujaisista kuin firman pikkujouluistakin. Mikä tahansa tilaisuutesi onkaan, tämä Duo luo ammattitaidollaan takuuvarmasti upean esityksen Sinun toiveesi huomioon ottaen!

Esitettävät kappaleet ovat suomalaisia pop-, rock ja iskelmähittejä eri vuosikymmeniltä, mutta mukaan mahtuu myös ulkomaisiakin helmiä. Kuulemme myös mieluusti lempiartisteja tai -bändejäsi, jotta voimme mahdollisimman hyvin rakentaa juuri Sinun tilaisuuteesi sopivan setin!

Meidät voi tilata duon lisäksi myös trio-kokoonpanolla. Triossa mukaan liittyy Loota-rummut, jolla saadaan kuumimmatkin rytmit kaikkien jalan alle! Kysy siis tarjousta molemmista kokoonpanoista!

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla duoallijasamuli@gmail.com ja luodaan yhdessä Sinulle sopiva kokonaisuus!

Löydät meidät myös Facebookista & Instagramista.
Duo
RockPopSuomi-popIskelmäDiscoJazzPerinteinen tanssimusiikkiRhythm 'n' bluesSoulBlues
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Hinta sovitaan aina keikkakohtaisesti. Hintaan vaikuttaa esityksen kesto ja paikkakunta. Lopulliseen hintaan sisältyy aina itse esiintymisen lisäksi:

  • Äänentoistolaitteisto
  • Matkakulut
  • Laskutuskulut
  • 3 toivekappaletta

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Duo Alli & Samuli