Dilan Visuals

Taltio elämäsi ihanimmat hetket Dilan Visualsin lämpimän ja ammattitaitoisen kuvauksen avulla!

Dilan Visualsin takaa löydät Dilanin, jota on kuvattu usein ihmisten kohtaajaksi, piirteäksi sekä ammattitaitoiseksi kuvaajaksi.

Dilanin ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu perhekuvaukset, mistä on tullut erityistä kiitosta. Erityisesti siitä, että kuvauksissa kunnioitetaan lapsen tahtia sekä tunnetiloja.

Kiireettömyys sekä rentous ovat myös Dilanin hää- ja rakkauskuvauksissa valttia. Näin hän saa teidän aidot hetket taltioitua ja saatte juuri teidän näköiset kuvat, joihin on mukavaa palata kerta toisensa jälkeen. Dilan luo kannustavan ympäristön kuvauksiin ja voit itse keskittyä nauttimaan kuvauksista. Vaikka kuinka olisi väitetty, että "en ole kuvauksellinen, ei minusta saa hyviä kuvia", Dilanin kohdalle ei ole sattunut ketään, josta ei olisi saanut mielettömän kauniita kuvia valmiiksi!

Tilatessasi kuvauksen Dilan Visualsilta on Dilan mukana kuvauksissa ensihetkistä asti. Dilanilta onnistuu antaa vinkkejä asuista, miljööstä ja kaikissa kuvaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuvauksissa korostuu aitouden tärkeys, ja kuvaushetken rentous. Dilanille tärkeintä on että pidätte kuvistanne ja saatte vastinetta omalle panoksellenne.

Ole hyvä ja ota yhteyttä rohkeasti, mikäli vaan harkitsetkin kuvausta!

Kurkkaa Dilan Visualsin nettisivut ja portfolio täältä!
Valokuvaaja
ValokuvausHääkuvausTapahtumakuvausHenkilökuvausNewbornPariskunnatPerheetBoudoir
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue
Kuvaukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Hääkuvaushinnasto:

Potretit - 500€
  • ​Paketti sisältää kuvauksen kiirettömästi sekä vähintään 50 kappaletta digitaalista kuvaa. Potrettikuvauksen saa varata myös jonain toisena ajankohtana kuin hääpäivänä.
Potretit ja Vihkiminen - 750 €
  • Tämä paketti sisältää kuvauksen potrettien ja vihkimisen osalta sekä noin 80 kappaletta valmiiksi editoitua digitaalista kuvatiedostoa.
Dokumentaarinen
  • 5h - 1200€
  • 6h - 1300 €
  • 8h - 1500 €
  • 10h - 1700 €
  • 12h - 1900 €

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Dilan Visuals