Decocut Oy

Decocut Oy syntyi vuonna 2018 rakkaudesta puisiin esineisiin ja käsillä tekemiseen! Kauniiden ja ainutlaatuisten asioiden luominen on heille intohimo.

Decocut leikkaa ainutlaatuisia somisteita monenlaiseen juhlaan ja tapahtumaan, kuten kylttejä, tauluja sekä koristeita kattaukseen. Leikkuutuotteiden lisäksi, he tekevät upeita makramee koristeita, joilla somistaa juhlatilaa.

Suuri osa myydyistä leikkuutuotteista valmistetaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveita, jotta meiltä tilaaminen olisi jatkossakin mahdollisimman helppoa ja selkeää. Esineitä leikataan myös asiakkaidemme omien kuvien perusteella, kuten yrityksen logolla. Decocut auttaa kertomalla miten leikkaus koivusta onnistuisi ja viemällä suunnittelun yhteistyössä loppuun!

Decocutin käyttämä korkealaatuinen ja ekologinen koristekoivuvaneri on peräisin kestävän kehityksen periaatteella kasvaneista suomalaisista metsistä. Pakkauksissa käytetään kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Loputkin tarvikkeet tilataan lähes yksinomaan kotimaisilta vastuullisilta yrityksiltä.

Yrityksen tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Laserpaja sijaitsee Jyväskylässä, jossa tuotteet valmistetaan alusta loppuun – suunnittelusta aina valmiiseen pakkaukseen saakka. Esineiden valmistuksessa hyödynnetään laserleikkaustekniikkaa, mutta suuri osa valmistusprosessin esi- ja jälkikäsittelystä tehdään käsin. Tällöin jokaisen esineen laatu voidaan varmistaa ennen sen luovutusta eteenpäin.

Lisätietoja Decocutin valikoimasta löydät täältä. Laita viestiä ja suunnitellaan teidän näköiset somisteet!
Somisteet
KyltitTaulutKattausMakramee
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla esimerkkihinnoitteluja Decocutin tuotteista – kysy erikseen räätälöity tarjous!

  • Kyltit – alkaen 9,90€ / kpl
  • Taulut – alkaen 24,90€ / kpl
  • Makrameet – alkaen 39€ / kpl

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Decocut Oy