Christoffer Weiss

Christoffer Weiss on dynaaminen ja energinen puhuja jolla laaja, liki parinkymmenen vuoden kokemus tapahtuma-alasta; tuottajana, puhujana ja tietysti osallistujana.

Yli 400 tapahtuman tuottajana, noin 40:ssä maassa ja kuudella mantereella, Christoffer on käsitellyt satoja presentaatiota, ensikertalaisista aina maailman huippupuhujiin ja siten nähnyt mikä toimii ja mikä ei.

Teatterikorkeakoulusta valmistuneena ammattinäyttelijänä taas Christofferilla on vankka pohja kaikenlaiseen esiintymiseen ja hän pystyy helposti omaksumaan roolin kuin roolin, yleisölle kuin yleisölle, tilanteessa kuin tilanteessa. Keikat onnistuvat sujuvasti kolmella kielellä.

Ammattipuhujakouluttajana taas Christoffer on haastatellut ja valmentanut ammattipuhujia Suomessa ja ulkomailla. Hän julkaisee Ammattipuhuja-podcastia ja on kirjoittamassa aiheesta kirjan. Christoffer on myös erittäin kokenut juontaja ja PR-henkilö, jolla on toistasataa tapahtumaa takanaan.

Teatteritaiteen kandidaattitutkinnon lisäksi Christoffer Weiss on suorittanut “NLP Master Practitioner” ja “Kundalini Reiki Master” sertifioinnit, kouluttautunut joogaopettajaksi, sekä maailman ensimmäiseksi auktorisoiduksi Aivobic-ohjaajaksi.

Christofferin yrityshistoriaan kuuluu lukuisia omia menestyviä yrityksiä ja osakkuuksia Suomessa ja ulkomailla.

”Minun missioni on varmistaa ettei kenenkään tarvitse osallistua huonosti tuotettuihin tapahtumiin, kuunnellen tylsiä presentaatioita.” –Christoffer
Puhuja
Vaikuttava viestintäTäydellisen puheenvuoro luominenHenkinen hyvinvointiSydämellinen johtaminenMiten tehdään ammattimainen tapahtuma?
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kysy rohkeasti tarjousta, niin luodaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Christoffer Weiss