Bliss / Hääsuunnittelu

Bliss – Hääsuunnittelua suurella tunteella jo vuodesta 2006! - Wedding Planning also in English.

Häiden suunnittelu ja toteuttaminen on iso prosessi, mikä on tärkeää tehdä yhdessä hääparin kanssa. Tähtäimessä on aina luoda hääparin näköiset, uniikit ja mieleenpainuvat juhlat, ottaen huomioon mitä erikoisimmat toiveet ja inspiraation herättämät ideat. Olen auttanut hääpareja tällä ainutkertaisella matkalla jo yli 14 vuotta.

Hääparin toiveiden toteuttaminen vaatii mm. kommunikaatiotaitoja, visuaalista silmää, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä sopivasti improvisointia. Minä olen koko paketti, ja vielä enemmän.

“Kun te pystytte rentoutumaan ja nauttimaan hääjuhlistanne, niin taatusti myös vieraanne viihtyvät. Häistänne puhutaan vielä vuosienkin jälkeen hymyssä suin, ja siitä ainutkertaisuudessa on kyse.”

  • Etsiminen, kilpailutus & buukkaus: juhlapaikka, catering, bändi/DJ, valokuvaaja...
  • Hääpäivän aikataulutus
  • Hääteeman suunnittelu & toteutus (somisteet, valaistus, juhla- & vihkipaikan koristelu, värikartta, kattaus, plaseeraus, paperituotteet, kukat, morsiuskimput...)
  • Ohjelman suunnittelu
  • Koordinointi hääpäivänä & kaikkien osapuolten opastus
  • Kokonaisvaltainen tuki & apu koko hääseurueelle
  • Kuljetukset & logistiikan suunnittelu
  • Seremoniamestarina toimiminen

_____________________________________________________________

"Meillä oli ihana hääpäivä ja -ilta! Kaikki oli laitettu niin kauniisti, sää oli mitä parhain ja koko juhla ihan meidän näköinen. Koko viikonloppu fiilisteltiin sitä, kuinka meistä tuntui, ettei meidän tarvinnut tehdä yhtäkään kompromissia, vaan kaikki oli niin kuin pitikin. Kiitos Petra ihan valtavan paljon! Me ei oltaisi ikinä pystytty tällaiseen hääpäivään ilman sua!"

Tiina & Saku

***

"Katja and I would both like to thank you for all your help in making our wedding such a special day for us and our guests. Everyone had a fantastic time and felt it was very well organized, in fact the whole two days went better than we could ever have hoped - we could never have done it without you.We really enjoyed working with you and will recommend you to anyone we know that is looking to put on an event. As soon as we get the photos, we'll let you know and would be very happy for you to use them on your website if that helps.Also, thank you for agreeing to send the presents to us (via Rachel)!

I hope you manage to get some rest today and recover after all that brilliant effort!

With very best regards"

Paul and Katja

***

"Petra oli meille todella suureksi avuksi häidemme järjestelyissä. Hän huolehti, että asiat tuli hoidetuiksi aikataulussa ja auttoi kaiken mahdollisen ja välillä mahdottomankin kanssa. Lämmin kiitos, että autoit meitä tekemään päivästämme ikimuistoisen ja meidän näköisen.

Mukavaa syksyn jatkoa ja onnea tuleviin haasteisiin!"

Marja ja Hannu


Hääsuunnittelija
HääsuunnitteluJuhlasuunnitteluKuljetuksetSomistusOrganisointiTilojen ja palveluiden varausKoordinointiKukat
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hääkonsultointi 60 €/h
Esimerkiksi tilanteisiin, joissa et tiedä mitä tarvitset.
Voimme käydä suunnitelmanne läpi yhdessä,
ja teen teille huomioita kaikesta ammattilaisen näkökulmasta.

Jokainen juhla räätälöidään aina kunkin asiakkaan toiveiden ja
tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Petra Kiiskinen
Bliss Wedding & Partyplanning