Balanssikoulutus / Luennot yrityksille

Balanssikoulutus tarjoaa yrityksille ajankohtaisia, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä luentoja liittyen työelämän erilaisiin haasteisiin!

Balanssikoulutuksen takaa löydät ystävälliset ja ammattitaitoiset Martinan ja Sannin. Martinaa ja Sannia yhdistää aito kiinnostus nykyistä työelämää ja siihen liittyviä ajankohtaisia aiheita kohtaan. Näitä aiheita ovat muun muassa työuupumus, etätyön kuormitus sekä sosiaalisten suhteiden ja sosiaalisten taitojen merkitys työelämässä.

Balanssikoulutuksen luentoiden sisältöön voit luottaa, sillä ne perustuvat validiin tutkimustietoon. Tutkimustiedon pohjalta Martina ja Sanni pystyvät antamaan käytännön neuvoja eri aiheista työyhteisöönne. Tämän lisäksi Martina ja Sanni hyödyntää luennoissaan joko omakohtaisia kokemuksia, vierailevan henkilön kokemuksia tai aiheeseen perehtyneen asiantuntijan tietämystä luentoa koskevasta aiheesta.

Luennot ovat mielenkiintoisia ja moniulotteisia, joissa tuodaan esiin tärkeää tutkimus- ja käytännön tietoa eri aiheista työpaikoille. Martina ja Sanni antavat keinoja siihen, miten erilaisia työpaikan haasteita voidaan tunnistaa, ennaltaehkäistä ja hoitaa.

Tutustu erilaisiin luentoihin, jotka ovat suunniteltu yritysten tarpeisiin:

Voitte myös ehdottaa Martinalle ja Sannille erilaisia aihe-ehdotuksia, sillä tärkeintä on, että juuri sinä tai työpaikkasi inspiroidut ja hyödyt luennosta!

Kurkkaa lisää Balanssikoulutuksesta täältä!

Ota rohkeasti yhteyttä ja järjestä työyhteisöllesi tärkeä ja mielenkiintoinen luento!
Puhuja
LuennotTyöuupumusJaksaminenPalautuminenTyöyhteisöHyvinvointiEnnaltaehkäisy
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Luennot hinnoitellaan tapauskohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Balanssikoulutus