Anu Kuistiala

Löydä vahvuutesi, etene työelämässä

Olen MTV Uutisten entinen päätoimittaja, sisältöjohtaja ja Moskovan kirjeenvaihtaja. Nykyinen itsenäinen johtajanainen ja tietokirjailija.

Minulla on pitkä kokemus vaativista esimiestehtävistä ja haluan jakaa oppimaani. Autan etenemään työelämässä ja löytämään vahvuudet. Vain tuntemalla itsensä voi menestyä. Voin myös kertoa, mitä ei kannata tehdä. Siitäkin on kokemusta.

Erityisalaani ovat esimiestyö, johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Mielen taidot ovat kaiken menestyksen avain. Mitä tarinaa kerrot itsellesi, ratkaisee miten toimit ja mihin päädyt.

Väittäisin tietäväni mistä puhun. Olen menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Olen tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa.

Kaikki ei ole ollut helppoa, mutta olen oppinut, miten vaikeudet voitetaan. Peloista selviää kulkemalla niitä kohti. Tärkeintä on luopua liiallisesta itsekriittisyydestä ja uskaltaa tarttua tilaisuuksiin. Asiat pitää ottaa omiin käsiin eikä tyytyä istumaan takapenkillä. Työn ilo ja imu syntyvät tekemisen kautta.

Sparraan mielelläni muita ja autan inspiraation löytymisessä.

*************************************************

Puheet & Valmennukset

Kun puhun, puhun kokemuksesta. Tiedän, mitä menestys työelämässä vaatii ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet. Mielen taidot ratkaisevat.

Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Kaikki myös webinaareina.

Mielen taidot - ratkaisevat taidot
Mielen taidot ovat työelämän tärkeimmät taidot. Menestyksen ratkaisee kyky johtaa itseään vaihtuvissa ja vaativissa tilanteissa. Mielen taitoja ovat mm. rajoittavien uskomusten tunnistaminen, myönteinen sisäinen puhe, tunneäly ja tunnetaidot, terve itseluottamus ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kerron, miten vahvistat omia mielen taitojasi ja nouset seuraavalle tasolle.

Rakenna rautainen itseluottamus
Suurin esteemme on yleensä itse-epäily eli oma ajattelumme. Päänsisäinen nalkuttava kriitikko, joka ajaa meidät epäilemään itseämme, tuntemaan huonommuutta ja vähättelemään taitojamme. Kerron, miten oma mielemme huijaa meitä ja miten tästä voi vapautua.

8 askelta huipulle
Mitkä ovat ratkaisevat tekijät, kun haluaa päästä huipulle. Miten urapolku aukeaa ja mihin moni kompastuu.
Kerron huippujohtajien salaisuudet ja miten edetään vaativiin esimiestehtäviin. Mukana myös Johtajanaiset-kirjan (Alma Talent 2019) parhaat opit.

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?
Kiltin tytön syndrooma, huijarisyndrooma ja liiallinen itsekriittisyys. Nämä ovat usein naisten tyypillisiä kompastuskiviä työelämässä. Kerron mistä nämä syntyvät, miten ne näkyvät työelämässä ja miten niihin voi vaikuttaa. Vapauta itsesi ja mielesi ja hämmästy mitä siitä seuraa.

Näin puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti
Hyvät viestintätaidot ovat työelämän avaintaito. Kerron, mistä syntyy hyvä vuorovaikutus, miten saat viestisi perille ja sinua kuunnellaan. Kerron myös hyvän esiintymisen parhaat vinkit.

Älä jäädy, ota rennosti
Katso navalla ja rakasta yleisöäsi. Miten esiinnyt luontevasti ja vakuuttavasti, vaikka jännittäisi. Mistä saat lisää karismaa ja miten hurmaat yleisön. Kerron toimivat ja koetut neuvot, joiden avulla esiintyminen sujuu mukavasti. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Maineenhallinta ja kriisiviestintä
Mikä on median logiikka ja mitä uutistoimittaja haluaa. Mikä ruokkii kriisiä ja miten se rauhoitetaan. Miten olet eduksesi haastatteluissa. Parhaat vinkit maineenhallintaan ja median kanssa toimimiseen yli 25 vuoden kokemuksella. Sparraan myös henkilökohtaisesti.

Hyvän johtamisen salat
Johtajuus on muuttunut ja työelämässä korostuvat merkityksellisyys, yhteisöillisyys ja tarinat. Miten johtaa uudella tavalla ja mitä se esimieheltä vaatii? Empatia, tunneälykkyys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Kuule, miten otat nämä supertaidot käyttöön.

*************************************************

"Anu on erinomainen puhuja ja valmentaja sekä ammattitaitoinen esiintyjä." - Marimekko

"Anun puheenvuoro yrityksen naisille herätti paljon ajateltavaa." - Supercell

"Todella hyvä juontaja ja moderaattori. Ammattitaitoinen, loistava tilannetaju ja varmat otteet." - HSY

Puhuja
PuheetValmennuksetTyöelämäInspiraatioItseluottamusJohtaminenMaineenhallintaKriisiviestintäEsiintyminen
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Puheet ja koulutukset toiveiden mukaisesti. Kaikki myös webinaareina.
Kysy rohkeasti tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Anu Kuistiala
Quick Media Oy