Antti Merilehto

Antti Merilehto on tietokirjailija, vuoden 2018 myydyimmän businesskirjan Tekoäly – matkaopas johtajalle kirjoittaja ja Evento Awardsin palkitsema Vuoden puhuja 2018. Antti puhuu tekoälystä, työn muutoksesta ja siitä miten voimme säilyttää mielekkyyden työssä.

Miten tekoäly muuttaa työtä? Mitä johtajan on hyvä ymmärtää koneoppimisesta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Antti Merilehto keynote-puheenvuoroissaan. Selväsanaista, hauskaa ja myötätuntoista puhetta, joka kannustaa kokeilemaan.

Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Anttiin ovat luottaneet puhujana mm. Nordea, Veho ja eCraft.
Puhuja
YritystapahtumatTekoälyTeknologiaKoneoppiminenTulevaisuuden työ
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Ehdotuksia puheenaiheista:

  • Tekoäly – totta vai tarua?
  • Tekoäly tänään
  • Työ muuttuu – pitäisikö meidänkin?
  • Terminator tulee (ei tule)
  • Ihminen ja kone – miten työt kannattaa jakaa

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Keynote.fi